/ Interagro Woodcoat Nåletræsnudebille Beskyttelse 4 L
Interagro Woodcoat Nåletræsnudebille Beskyttelse 4 L
Interagro

Interagro Woodcoat Nåletræsnudebille Beskyttelse 4 L

Miljøvenlig beskyttelse mod stor nåletræsnudebille
369 DKK
Netlager - Sendes om 3-5 hverdage
Produktbeskrivelse
Artikelnummer: 46588
Woodcoat er en mekanisk og miljøvenlig beskyttelse mod stor nåletræsnudebille, der kan bruges i både FSC og PEFC. Produktet består af siliciummel og bindemiddel. Det kan sprøjtes både i planteskolen og på marken. Woodcoat skal ikke opvarmes før påføring og er meget skånsomt for planterne sammenlignet med mange andre mekaniske beskyttelser (SLU, Asa). Woodcoat danner en tynd beskyttende hinde, som forhindrer snudebillen i at æde sig igennem barken og beskadige plantens kambium . 

Når planten vokser, krakelerer produktet. Ved den rigtige påføring, altså et tyndt lag, dannes et stort antal meget små sprækker i stedet for få og store. Dette giverfortsat god beskyttelse også på anden sæson. Produktet kan bruges på både barrot og gelænder. 

Woodcoat er testet og bruges på en række planteskoler både i Sverige og i resten af Europa. Woodcoat giver korrekt påført en to-årig beskyttelse mod stor nålesnudebille og er uden tvivl den mest omkostningseffektive, mekaniske snudebillebeskyttelse på markedet.