/ Stihl FS 311 Professionelle kratryddere
Stihl FS 311 Professionelle kratryddere
FS311_ACTION_XI.jpg
Stihl FS 311 Professionelle kratryddere
FS311_ACTION_XI.jpg
Stihl FS 311 Professionelle kratryddere
FS311_ACTION_XI.jpg
Udgået af vores sortiment
Stihl

Stihl FS 311 Professionelle kratryddere

Produktbeskrivelse
Artikelnummer: 41802000593
Den lette og kraftige kratrydder FS 311, klarer let og enkelt rydning af buskads og sammenfiltret græs. Enkel og ukompliceret opstart, udstyret med 2-håndsgreb med al betjening i samme håndtag. Vedligeheldelsfri gearkasse, brændstofbesparende 4-MIX motor og leveres med universalselen Advance Plus.

Automatisk dekompressionsventil

Den automatiske dekompressionsventil forlænger automatisk indsugningsventilens åbningstid i startøjeblikket og det betyder, at der kræves betydeligt mindre kraft til at starte motoren. Belastningen på dig som bruger er meget lavere samtidig med at det beskytter maskinens startsystem.

Et-grebs håndtag

Alt vedr motordriften styres bekvemt med en hånd fra et håndtag på styret. Maskinen er derved både enkel og sikker at betjene.

Luftfilter med langt rengørringsinterval

Let tilgængeligt og effektivt luftfilter sikrer lange rengørringsintervaller.

Primer - pumpe

Manuel brændstofpumpe. Med nogle få fingertryk pumpes benzinen ind i karburatoren, hvilket giver en lettere start med færre starttræk. Du kan aldrig trykke for mange gange. Al overfødig brændstof løber tilbage i tanken igen.

Sikkerhedsbriller

For din sikkerhed leverer vi altid et par sikkerhedsbriller til din maskine. Brillerne har god pasform og bred sidebeskyttelse.

STIHL 4-MIX

Prisbelønnet STIHL innovation, der kombinere alle fordelene fra 2- og 4-takts teknologien. Motoren kører på olieblandet 2-takts benzin og har mange fordele. Den er lettere og mere kompakt end den almindelige 4-takts motor, har et højere drejningsmoment og et lavere lydniveau. Udslippet af skadelige stoffer er op til 80% lavere end udslippet fra en lignende 2-takts motor.

STIHL 4-punkt antivibrationssystem

På de nye generationer af STIHL kratryddere er der nu indbygget en stålfjeder som en del af antivibrationsdæmpningen. Disse stålfjedre opfanger og reducerer de svingninger, som opstår i motoren og det roterende skæreværktøj. Håndtagene bliver næsten helt vibrationsfri, hvilket er med til at gøre arbejdet mere ergonomisk korrekt.

Stopknap

Let kontrol af stopknappen fra håndtaget. Derved sikrer du at maskinen alltid er startklar.

Styr

Styret letter arbejdet, forbedrer ergonomien og er det naturlige førstehåndsvalg ved trimning af større arealer. Med styret kan man arbejde roligt og metodisk med le-bevægelser fra side til side. Styret kan også justeres efter behov.

Universalselen ADVANCE PLUS

Ekstra ergonomisk, komfortabel og let. Til let og ubesværet slåning og kompostfindeling. Kan udvides med brystsele og værktøjsrygsæk.

Værktøjsfri indstilling af styret

Det ergonomiske to-håndsstyr justeres enkelt efter din ergonomi uden brug af værktøj.

Produktspecifikationer
Center hul
20 mm
Cylindervolumen
36.3 cm³
Strømkilde
Benzin 2-takt
Diameter af trimmerlinje
2,7-3,3 mm
Effekt
1.4
Type af gashåndtag
Pekfinger
Håndtagsvarmer
no
Længde
180 cm
Støjniveau
110 dB(A)
Lydtryksniveau
98 dB(A)
Medfølgende skæreudstyr
Savklinge, Trimmerhoved
Standard knivdiameter
200/20 mm
Tankvolumen
0.71 l
Vægt
7.2 kg
Vibrationer venstre
2.9 m/s²
Vibration højre
2.9 m/s²
Garanti
2 år
Dokument