/ Petzl SWIFT RL pandelampe
Petzl SWIFT RL pandelampe
Udgået af vores sortiment
Petzl

Petzl SWIFT RL pandelampe

Perfekt til udendørs aktiviteter
Produktbeskrivelse
Artikelnummer: E095BA00

Petzl Performance Swift RL pandelampe i sort

Kompakt, ultra-kraftig og genopladelig pandelygte med Reactive Lighting®-teknologi på helt op til 900 Lumen.

Med en lysstyrke mellem 10 - 900 Lumen og en vægt helt ned på på kun 100 g er Petzl Performance Swift RL en af de mest kraftfulde blandt Petzl kompakte og handy pandelygter.

Intuitiv og handy at bruge:
Performance Swift RL er meget brugervenlig og intuitiv med en enkelt knap til nem kontrol af alle pandelampens funktioner. inkl. Tænd/sluk, lysmode, lysstyrke og låsning/lock-funktion.

Petzl Performance Swift RL pandelampe har 2 lysmodes: Standard og Reactive Lighting. Med Reactive Lighting®-teknologi, registrer en integreret sensor omgivelseslyset og justerer automatisk lysstyrken efter omgivelserne / til dine behov.

Petzl har med Performance Swift RL lagt vægt på komfort for dig som bruger, da du både har nærlys, bevægelse og fjernlys i en og samme pandelygte. Pandelygtens to-dels konstruktion sikrer fremragende stabilitet i dynamiske og intense aktiviteter som f.eks. bjergbestigning, skiløb, kondiløb og cykling.

Lock-funktion / låsning sikrer, at lampen ikke tændes ved en fejl f.eks. under opbevaring, ligesom du kan låse en lysindstilling under brug.

Integreret batteri.
Petzl Performance Swift RL har integreret og genopladeligt Lithium-Ion 2350 mAh batteri, der kan genoplades vi type B mikro USB port. En fem-trins niveaumåler giver dig mulighed for altid kunne præcist overvåge batteriets opladningsniveau. En fuld opladning tager ca. 6 timer.

Lumen:
Høj / fjernlys: 900 Lumen (batteri ca. 2 timer og 30 min)
Medium / bevægelse: 300 Lumen (batteri ca. 5 timer og 40 min)
Lav / nærlys: 100 Lumen (batteri ca. 10 timer og 50 min).

Leveres med aftageligt og vaskbart pandebånd med refleks.
Produktspecifikationer
Lysstrøm
300 lm