MK North Magasin

Her har vi samlet alt fra produktguides og plejeråd til dine produkter, til inspiration til forskellige lejligheder.

Image title missing

Service & vedligeholdelse

Kan jeg køre skov- og havemaskiner på E10 benzin?

E10-brændstof blev introduceret i august 2021 og er den nye standardbenzin på markedet. Almindelige spørgsmål vi får er, om E10 fungerer sammen med en specifik plæneklipper, havetraktor, motorsav eller rydningssav. Vi giver her en forklaring på alt, hvad du behøver at vide om brændstoffet sammen med din maskine.Skov

Vi snakker motorsavskæde med HuggarOlle


Att hitta rätt motorsågskedja är inte alltid helt enkelt, vad passar dig bäst och hur är det egentligen med slipningen? Vi snackar motorsågskedja med profilen HuggarOlle som bl.a. har testat Stihl Rapid Hexa kedja!

huggarolle-main-desktop

Service & vedligeholdelse

Sådan servicerer du din plæneklipper


Føler din plæneklipper sig træt efter vinterhvile? Klipper den ikke så godt mere eller kører den lidt ujævnt i motoren? Så er det måske tid til en service! Her gennemgår vi trin for trin, hvordan du servicerer din gåplæneklipper og gør den klar til endnu en sommer!

gåbakom service

Tips & Råd

Ting du skal huske på, når du vælger en kultivator


At dyrke og selv kunne plukke sine grøntsager, bær og rodfrugter er for mange en landdrøm. Men vejen til at komme i gang med at skabe dit eget haveland eller køkkenhave kan være både vanskelig og besværlig. Med en kultivator går forarbejdningen af ​​jorden hurtigere, er mindre tung for kroppen og bliver samtidig meget sjovere!

MH585_ACTION_I

3 av 129 artiklar

Se flere artikler