MK North Magasin

Her har vi samlet alt fra produktguides og plejeråd til dine produkter, til inspiration til forskellige lejligheder.

Image title missing

Tips & Råd

Ting du skal huske på, når du vælger en kultivator

At dyrke og selv kunne plukke sine grøntsager, bær og rodfrugter er for mange en landdrøm. Men vejen til at komme i gang med at skabe dit eget haveland eller køkkenhave kan være både vanskelig og besværlig. Med en kultivator går forarbejdningen af ​​jorden hurtigere, er mindre tung for kroppen og bliver samtidig meget sjovere!Service & vedligeholdelse

Sådan servicerer du din plæneklipper


Føler din plæneklipper sig træt efter vinterhvile? Klipper den ikke så godt mere eller kører den lidt ujævnt i motoren? Så er det måske tid til en service! Her gennemgår vi trin for trin, hvordan du servicerer din gåplæneklipper og gør den klar til endnu en sommer!

gåbakom service

Have

Købsguide Robotplæneklipper vælg den bedste robot til din græsplæne


At vælge den rigtige robotplæneklipper blandt alle de modeller der findes på markedet er ikke det nemmeste, her giver vi dig en god start på at finde den bedste model til netop din grund. Spar værdifuld tid med en fuldt selvkørende robotplæneklipper!

automowerdagen-Dubbelt-Desktop

Tips & Råd

Ting du skal huske på, når du vælger en kultivator


At dyrke og selv kunne plukke sine grøntsager, bær og rodfrugter er for mange en landdrøm. Men vejen til at komme i gang med at skabe dit eget haveland eller køkkenhave kan være både vanskelig og besværlig. Med en kultivator går forarbejdningen af ​​jorden hurtigere, er mindre tung for kroppen og bliver samtidig meget sjovere!

MH585_ACTION_I

3 av 134 artiklar

Se flere artikler