Start / Magasinet / Beskyttelsesbeklædning til motorsav – behøves det?

Beskyttelsesbeklædning til motorsav – behøves det?

Beskyttelsesbeklædning til motorsav – behøves det?

Skov

Er beskyttelsesbeklædning unødvendigt? Vi viser, hvor stor forskel der er på det rigtige beskyttelsestøj og et par almindelige arbejdsbukser. For din egen sikkerhed skal du bære det korrekte beskyttelsestøj, når du bruger en motorsav.

Korrekt savbeskyttelsesbeklædning

For at være ordentligt klædt på, når du bruger en motorsav, skal du have:

- savbeskyttelsesbukser

- Savbeskyttelsesstøvler

- Skovtrøje / skovjakke

- Hjelm

- Handsker

Det er lige så vigtigt at have det korrekte savbeskyttelsestøj, uanset om du arbejder fuld tid i skoven eller du saver enkelte træer hjemme i haven. Med denne video vil vi illustrere, hvor vigtigt det er med savbeskyttelsestøj, og hvor dårlig modstand et par almindelige arbejdsbukser har over for en motorsav.

Savbeskyttelsesbukser

Hvis du kun skal save lidt nu og da, anbefaler vi en enklere variant af beskyttelsesbukser eller til og med et par chaps/overtræksbukser. Et par overtræksbukser hopper du let i og trækker over dine almindelige bukser. Hvis du saver mere, anbefaler vi dig at investere i lidt dyrere beklædning. Prisen afspejler ofte kvaliteten. Et par dyrere beskyttelsesbukser har ofte bedre pasform og vejer mindre. Det er perfekt for den som saver meget og hver dag, og skal gå i bukserne hele dagen. Er du ude efter top-of-the-line anbefaler vi Husqvarna Technical Extreme eller Stihl X-TREEm. Det anbefales at købe seler til de bukser, hvor seler ikke indgår i købet.

Produkter brugt i artiklen

Fragtfri
Stihl Sikkerhedsbukser med skæreindlæg - ADVANCE X-TREEm beskyttelsesbukser XS

Fra

3 949 kr
+Fås i flere varianter
Gå til

Relaterede artikler

Magasin

5 råd til, hvordan du saver og kløver dit eget brænde