Velkommen til MKnorth!

Kontakt os

Spørgsmål & support

kontakt@mknorth.dk

Vi besvarer normalt dine e-mails inden for 24 timer på hverdage.

Chat med os

Chatten findes nede i venstre hjørne, hvis den er åben.

Velkommen til en rigtig maskinbutik online!

En rigtig maskinbutik online!

MKnorth er en online specialforhandler, der tilbyder et stort udvalg af skov- og haveprodukter. Vi kender de produkter vi sælger godt og det giver dig som kunde en unik tryghed at handle på MKnorth. Vi tilbyder support både før, under og efter købet. I Blekinge, Sverige, finder du også vores lille showroom, hvor du kan se de mest populære produkter live og indsende dine maskiner til service på vores autoriserede værksted.

I vores skovsortiment finder du alt fra de mest populære maskiner til dem til de mere usædvanlige opgaver. Udover maskiner som motorsave og rydningssave tilbyder vi også et stort udvalg af savbeskyttelsestøj og andet skovudstyr. Vores havesortiment omfatter alt fra forskellige typer plæneklippere til enklere håndværktøj til arbejdet i blomsterbedene. I vores magasin kan du få meget brugbare tips og råd til alle havens gøremål, såsom hækklipning, vanding og håndtering af robotplæneklippere.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af elværktøj og maskiner til byggeri og værksteder. I dette sortiment finder du el-generatorer, kompressorer mm. Hos MKnorth finder du et komplet udvalg af reservedele fra flere kendte mærker. Alle reservedele er søgbare efter artikelnummer i vores søgefelt. Har du ikke varenumre til rådighed, kan du følge vores simple guide, som du kan finde her.

Velkommen til en rigtig maskinbutik online!