Start / Magasinet / Søg og bestil reservedele online

Søg og bestil reservedele online

Søg og bestil reservedele online

Instruktionsvideoer

Tips & Råd

Hos Maskinklippet kan du nemt søge og bestille reservedele til dine skov- og havemaskiner. Det eneste du skal bruge er varemærke, produktnavn og modelår – det er information, som du nemt kan identificere på maskinens typeskilt. Vi tilbyder reservedele til mærker som Husqvarna, Stihl, MTD, Jonsered og flere. Følg videoen nedenfor for at se, hvordan du kommer videre.

Nedenfor forklarer vi de trin, vi gennemgår i videoen, hvordan du søger efter og bestiller reservedele online på MKnorth:

Start med at identificere typeskiltet på din maskine. På dette skilt finder du både produktnummer, serienummer, modelbetegnelse og årsmodel. Husk, at hvis du leder efter motordele, skal du i stedet slå op på motorens typeskilt, hvor du finder model, type og kode på motoren. På nogle modeller kan disse skilte være stemplet og placeret under dæksler.

2. Hent derefter din computer, tablet eller mobiltelefon og surf ind på MKnorth.dk. Der finder du komplette sprængskitser, reservedelslister, manualer og over 450.000 reservedele til skov- og havemaskiner.

Klik på kategorien "Reservedele" i menuen og vælg derefter din maskines mærke (motormærke, hvis du leder efter motordele).

4. I næste trin skal du vælge den type maskine/motor, du leder efter reservedele til.

5. Vælg model og eventuelt specifikt årsmodel / produktnummer, hvis det kræves.

6. Vælg den del af maskinen, du leder efter en reservedel til, og find enkelt reservedelen i sprængskitsen.

7. Klik på reservedelen for at se pris og leveringsstatus. Hvis reservedelen ikke er klikbar, kan du søge på varenummeret i søgefeltet på MKnorth.se.

8. Tilføj reservedelen til indkøbskurven og gå derefter til kassen for at gennemføre købet. Din reservedel er bestilt og sendt til dig i henhold til den valgte transportmetode. Enkelt og let!

Her finder du alle sprængbilleder og reservedele.

Relaterede artikler

Magasin

Passer Automower Nera til min have?