Start / Magasinet / Nye generation af iMow

Nye generation af iMow

Nye generation af iMow

Tips & Råd

Have

Den nye generation af Stihl iMow er endelig her! I 2023 lanceres ikke mindre end en serie bestående af 6 helt nye robotplæneklippere 5, 6 og 7 samt 5 Evo, 6 Evo og 7 Evo. Stihl iMow's nye robotplæneklippere er noget ud over det sædvanlige. Ud over deres stilrene, moderne design har den nye iMow en hel del nye funktioner og forbedringer i forhold til sine forgængere.

95141_iMow5-Basic-Evo_EU_HQ_P_2022-07_0001_EU - usable RoW

Guidekabler

iMow er blevet udstyret med muligheden for at bruge 2 guidekabler (op til 3 på EVO) for nemmere at finde hjem til ladestationen, starte på forskellige steder i haven og håndtere smalle passager lettere.

Ultralydssensorer og tilpasset hastighed

Takket være iMows ultralydssensor sænker robotplæneklipperen farten inden forhindringer for at undgå stød og ændrer derefter retning. Hældningssensoren hjælper robotplæneklipperen med at tilpasse hastigheden på ujævne overflader for at opnå et godt klipperesultat på græsplænen.

3 ledede knivblade

I modsætning til Stihls tidligere iMow, der havde et fast knivblad, er denne generation i stedet udstyret med 3 ledede knivblade. Fordelene er især støjniveauet, sikkerheden for både mennesker og dyr samt lavere vedligeholdelsesomkostninger i form af billigere knivudskiftning.

Opdateringer via OTA (over the air)

Nu kan du selv opdatere din iMow derhjemme via OTA - Over the air. Hvis du vil, kan din lokale Stihl-forhandler også hjælpe dig!

Kontrolpanel med LED og stemmestyring

Den både flotte og praktiske LED-liste på den nye iMow gør det muligt for dig at se klipperens status hurtigt og gør den også mere synlig! Robotplæneklipperen arbejder også med stemmemeddelelser, f.eks. informerer den dig om den resterende klippetid og meget mere.

Regnsensor

Med hjælp fra regnsensoren kan du vælge, om robotplæneklipperen skal klippe i al slags vejr eller hvile i ladestationen.

Op til 60% hældning

Alle nye generationer af iMow kan klare 40% hældning som standard, og EVO-modellen kan også udstyres med iMow Upgrade kit 10, der gør det muligt for Evo-modellerne at klare helt op til 60% hældning.

Bluetooth og Wi-Fi

Som standard kan du forbinde robotplæneklipperen via Bluetooth eller Wi-Fi og dermed holde øje med klipperen på din telefon. EVO-modellen kan også styres eksternt via 4G-netværket.

Elektrisk klippehøjdejustering

Den gamle drejeknap er væk, og nu kan klippehøjden justeres i appen og automatisk tilpasses fra høj til lav, hvis man gradvist ønsker at sænke græshøjden.

Den elektriske højdejustering vil også øge motoren til maksimal effekt, hvis klipperen skulle sidde fast i noget, alt sammen for at give klipperen den bedst mulige chance for at frigøre sig selv og fortsætte klipningen!

95526_iMow-Campaign-EVO-EU_HQ_P_2022-07_0008_EU - usable RoW

Hvorfor vælge EVO?

  • Elegant, stilfuld grå kappe med en stor indbygget LED-matrixskærm til information og status

  • 4G-forbindelse for altid at have fuld kontrol over din robot

  • Højere klippehastighed, med en hastighed på 0,5 m/s (sammenlignet med standardudgaven, der kører med 0,45 m/s), hvilket betyder, at EVO-modellen bruger endnu mindre tid på græsplænen, så du kan få fuldt udbytte af den.

  • Maksimal hældning på op til 45%, som kan udvides helt op til 60% med iMOW® Upgrade Kit 10, der også forbedrer køreevnen på meget ujævne græsplæner.

  • 1 ekstra guidekabel for mulighed for at bruge op til 3 guidekabler til mere komplekse græsområder.

95564_iMow-CGI-Campaign-RANGE-KeyVisual-EU_HQ_P_2022-08_0001_EU - usable RoW

Produkter brugt i artiklen

Stihl
Bæredygtigt valg
Stihl Imow 7 Evo Robotic Lawnmowers
22.690 kr
På lager

Relaterede artikler

Magasin

Sådan installerer du Automower Nera