Start / Magasinet / Børn og robotplæneklippere

Børn og robotplæneklippere

Børn og robotplæneklippere

Have

Hvordan fungerer det med børn og robotplæneklippere? Med et par enkle huskeregler, fungerer det fantastisk selv i haver, der er mere legeplads end græsplæne og for børn med meget fut i benene. Afhentning, aflevering, indkøb, tøjvask og madlavning. Familielivet er hektisk nok uden at tilføje græsslåning til ligningen. En robotplæneklipper er en effektiv og nem måde at frigøre mere tid til sjove eller nødvendige aktiviteter.

Sikkerhed omkring børn og robotplæneklippere

En af de største styrker ved robotplæneklippere er, at klippetiden kan tidsbestemmes. Lad den stå parkeret ved ladestationen, når du er på græsplænen. Lad den i stedet slå græs, mens du tager på en tur til stranden eller når børnene bliver lagt i seng. Den er stille nok til ikke at forstyrre dig eller dine naboer.

Hvis den stadig skulle være i gang, når et barn kommer ud på græsplænen, er robotplæneklippere udstyret med flere sikkerhedsfunktioner for at minimere risikoen for ulykker. Knivene stopper f.eks. automatisk, hvis klipperen løftes eller vendes. Knivene er placeret et godt stykke under chassiset for at mindske risikoen for, at fødder eller hænder ved et uheld kommer i kontakt med knivene. Sensorer får klipperen til at bakke og vælge en anden vej, hvis der kommer noget foran den. Hvis den kolliderer med et barn eller et kæledyr, er kollisionen så let, at der ikke sker nogen personskade.

Robotplæneklippere, legetøj og trampoliner

Plæneklipperen registrerer ikke små stykker legetøj eller beklædningsgenstande. Ud over risikoen for at ødelægge genstandene kan det også forårsage skader på plæneklipperens knive. En god retningslinje er at tænke, at alt, der er småt nok til, at robotplæneklipperen kan køre over det, skal fjernes. Det er også her, at muligheden for tidsindstilling er nyttig. Gør det til en vane at rydde op i haven, før det er tid til at starte plæneklipperen. Større ting som f.eks. sandkasser og trampoliner håndteres af robotplæneklipperen uden problemer. Den kan klippe græsset under trampolinen. Hvis den støder ind i et af benene, vender den simpelthen om og vælger en ny rute. Et tip til dem, der ønsker, at det ikke skal tage hele døgnet at klippe græsset, er at købe en maskine, der har dobbelt så stor kapacitet i forhold til størrelsen af din græsplæne. Så kan den holde din græsplæne slået ved kun at være på arbejde om natten.

Du kan finde alle vores robotplæneklippere her.

Relaterede artikler