Start / Magasinet / Forny maskinparken med batterier

Forny maskinparken med batterier

Forny maskinparken med batterier

Have

Tendensen er klar, batteridrift kommer på bred front i flere forskellige brancher. I dag er der ingen, der løfter et øjenbryn, når en hybridbil suser forbi, eller når naboens automatiske plæneklipper tygger sig frem langs hækken. Men der er stadig en vis skepsis over for batteridrevne haveprodukter.

Batteridrevne fremtid

Der er sket meget på batteriområdet i de seneste år. Robotplæneklippere findes nu i hver anden have, og elektriske hækkeklippere og hækkesakse har eksisteret i lang tid. Men der er stadig en opfattelse af, at batteridrevet værktøj er dårligere. Måske var du en af dem, der afviste batteridrevet værktøj for et par år siden? Hvis det er tilfældet, er det på tide at genoverveje. Der er sket fremskridt, og endelig har batteridrevne haveredskaber nu virkelig gode muligheder. Faktisk er de så gode, at de i dag ofte er på linje med konkurrerende benzindrevne maskiner. Elektrisk drevet værktøj er blevet mere støjsvagt, mere effektivt og miljøvenligt og holder længere tid på strømmen, før det er tid til at genoplade.

Gør en forskel for miljøet

Minimering af miljøpåvirkningen er naturligvis et stærkt argument for alle, der overvejer at investere i nye maskiner til haven. Men den største besparelse ligger i selve driften - selv om købsprisen måske er lidt højere, tjener du den hurtigt hjem igen. Hvordan, spørger du? Tja, el er billigere end prisen for at tanke benzin og olie, og der er ofte også færre besøg på værkstedet.

Kort sagt bruger batteridrevne havemaskiner mindre energi og holder længere. Maskinen larmer også mindre end en benzindrevet maskine - perfekt til hjemmemiljøet og naboskabet eller til dem, der ikke bryder sig om støj. Og som prikken over i'et vibrerer en batteridrevet maskine mindre og er mere skånsom for din krop, og du behøver ikke at bekymre dig om benzindampe. Så for dem, der ønsker at ligge ret i tiden, være miljøvenlige, spare penge og se godt ud over for naboerne, er batteridrevet værktøj den rigtige investering. Vi lover, at du ikke vil blive skuffet.

Her finder du vores batterimaskiner!

Produkter brugt i artiklen

Stihl
Bæredygtigt valg
Stihl batteripakke trimmer/hækkeklipper Inkl. Batteri & lader
2 849 DKK
+Pakkevare
Gå til
Husqvarna
Bæredygtigt valg
Husqvarna 120I Motorsav Inkl. Batteri & lader
2 049 DKK
På lager

Relaterede artikler

Magasin

Nye generation af iMow