Start / Magasinet / Gardena Smart robotplæneklipper

Gardena Smart robotplæneklipper

Gardena Smart robotplæneklipper

Have

Er det tid til at bruge mere tid på det, du vil og mindre tid på det, du ikke vil, som at klippe og vande græsplænen flere gange om måneden?

Det brugervenlige Gardena Smart-system med sine Smart Sileno-robotplæneklippere og Smart Water Control-vandingssystemet kan være præcis, hvad du leder efter. Styr og hold styr på Smart-produkter via appen, tjek hvordan din græsplæne har det og sæt vanding op efter behov!

Gardena har modeller til græsplæner helt op til 1600kvm.

  • Hvis du har et mindre græsareal på op til 500 kvm, bør du tjekke Smart Sileno City ud.
  • Hvis du har et lidt større åbent græsareal på op til 1250 kvm, er Smart Sileno Life mere for dig.
  • Har du derimod en mere kompleks have med mange fritliggende buske og blomsterbede på op til 1600 kvm, er Smart Sileno+, Gardenas muskelrobot, det rigtige valg!

Smart Sileno

Gardenas Smart Gateway er omdrejningspunktet, når det kommer til kommunikation med Smart-enhederne, både kunstvanding og robotplæneklippere.

Gatewayen er forbundet til dit hjemmenetværk via et netværkskabel og kommunikerer derefter trådløst til de forskellige Smart-enheder. Du kan så styre alle enheder direkte i den App, der er tilgængelig til iOS og Android, derudover er der også mulighed for at forbinde den med Apple HomeKit, Magenta SmartHome eller til IFTTT for at inkludere den på resten af hjemmets smarte enheder.

Du kan også parre den med en stemmeassistent som Siri via Apple HomeKit eller Amazon Alexa og Google Assistant via IFTTT!

Produkter brugt i artiklen

Gardena
Gardena smart Sileno+ 1600 Robotgräsklippare
13 750 DKK
Ikke på lager
Gå til

Relaterede artikler

Magasin

Nye generation af iMow