/ Stihl HSA 56 Batterihækkeklippere Uden batteri & lader
Stihl HSA 56 Batterihækkeklippere Uden batteri & lader
Stihl HSA 56 Batterihækkeklippere Uden batteri & lader
Erstattet produkt
Stihl

Stihl HSA 56 Batterihækkeklippere Uden batteri & lader

Uden batteri & lader
Produktbeskrivelse
Artikelnummer: 45210113504
Lækker let batterihækkeklipper med god skæreeffekt til mindre hække og buske i haven. Enkel at anvende og særdeles lydsvag. Udstyret med dobbeltslebet kniv med dråbeformede grenholdere, der forenkler klipningen af hækken. Batteri og lader sælges separat - det passer også til øvrige maskiner i AK-systemet.

Blødt greb med kanpper for start og stop

Det bløde greb har integrerede start- og stop knapper, og absorberer samtidigt effektivt eventuelle vibrationer fra maskinen. Ydermere giver det er særdeles godt greb i maskinen. Leveres med integreret låsespærre for optimal sikkerhed.

Diamantslebne speicalknive

STIHL hækkeklippere har dobbeltsidet diamantslebne knive, som skærer lige godt i alle retninger. Eftersom begge sider på knivene er lige skarpe, er det nemt altid at have den rigtige arbejdsstilling, og det giver også et optimalt skær i hækken.

Innovativt knivsystem

Kniven er udstyret med dråbeformede holdere, så grenen ikke kan bøje sig når kniven skærer. Med perfekt resultat til følge.

Knivstødsbeskyttelse

Knivstødsbeskyttelse som ingår i standartudstyret, letter mærkbart arbejdet langs murer og andre forhindringer, samtidig som den beskytter specialkniven mod skader.

Ophængningsøje

Akku-hækkeklipperen hænges nemt til opbevaring i den integrerede ophængningsøje, uden at optage ekstra plads.

Støjsvag

Maskinerne i STIHL batterisystem COMPACT (C-Line), er så støjsvage, at høreværn er unødvendigt.

To-håndsdrift

Gennem en samtidig aktivering af bøjlehåndtaget og det bagerste håndtag, startes maskinen hurtigt nemt. På det bagerste håndtag reguleres knivhastigheden trinløst. – for at give fine og rene snit, Meget praktisk. To-håndsdriften fungerer lige godt med højre og venstre hånd.

Transport indstilling

Batteriet fastholdes i maskinen på to forskellige måder: Indsæt det halvt, så er det i transportstilling, hvilket betyder at det fastholdes, men maskinen kan ikke starte. Skub det helt ind, betyder det at batteriet er i kontakt med maskinen, og den derved kan startes.

Produktspecifikationer
Strømkilde
Batteri
Driftsspænding
36 V
Garanti
2 år
Inkl. Batteri & oplader
no
Støjniveau
91 dB(A)
Lydtryksniveau
80 dB(A)
Maks. grentykkelse
23
Skærelængde
45 cm
Tandafstand
30 mm
Vægt
2.9 kg
Dokument