Start / Have / Plæneklippare & Tilbehør / Plæneklipper

Plæneklipper

Et bredt udvalg af plæneklippere fra de mindste ikke-selvkørende mulchplæneklippere til kraftige selvkørende plæneklippere med både opsamling, mulching og sideudkast.

Husqvarna Klippo plæneklipper
Husqvarna Klippo plæneklipper
6 for at vise...
kg
kg

Viser 24

af 155 produkter
Husqvarna Klippo Lb 448Sq Lawn Mower Hs 166Ap Engine

Husqvarna Klippo Lb 448Sq Lawn Mower Hs 166Ap Engine

6.695 kr
På lager
Side 1 af 7
1234567

Hvilken plæneklipper er bedst til min græsplæne?

Hvis du slår græsplænen regelmæssigt, vil græsset have det godt. Det skyldes, at de mindre blade, du klipper, hurtigt nedbrydes og giver næring, så din græsplæne bliver tyk og stærk. Hvis du ikke klipper så ofte, er det mere nødvendigt at bruge opsamlere for at få en pæn klipning. Det vigtigste for din græsplæne er, at kniven på din plæneklipper er skarp. En skarp kniv skærer græsset, og en sløv kniv slår bladene i stykker. For at sikre, at bladet altid er skarpt, kan du selv slibe bladet eller gå på værksted for at få professionel hjælp. Vi har et bredt udvalg af knive og alt andet tilbehør til de fleste mærker på markedet.

Godt at vide om plæneklippere

Der findes flere forskellige typer plæneklippere, lige fra håndplæneklippere, elektriske plæneklippere, batteridrevne plæneklippere og motoriserede plæneklippere. Hvordan ved du, om du vil have en elektrisk eller benzindrevet maskine? Hvis du har en større græsplæne, kan en manuelt drevet plæneklipper være lidt tidskrævende, og en benzindrevet plæneklipper er at foretrække, og hvis du har en skråning, er det lettere at vælge en motoriseret plæneklipper med drev. Hvis du vælger en ren mulchklipper, er både klippebordet og kniven optimeret til denne type klipning, hvilket splitter græsset fint op, og du undgår at få striber af afklippet græs på græsplænen. Hvis du vælger en plæneklipper med sideudkast eller opsamler, er kniven designet til at kaste græsset med høj hastighed ud på siden eller ind i opsamleren.