/ Husqvarna Automower® 305 Robotplæneklipper
MK Åskskydd på köpet
H350-0732b.jpg
H310-2279.png
H310-2060.png
Husqvarna Automower® 305 Robotplæneklipper
Youtube video
H320-0361.jpg
H320-1130.jpg
H350-0437.jpg
H350-0732b.jpg
H310-2279.png
H310-2060.png
Husqvarna Automower® 305 Robotplæneklipper
Youtube video
H320-0361.jpg
Husqvarna

Husqvarna Automower® 305 Robotplæneklipper

9.020 kr
Netlager - Sendes om 5-7 hverdage

Fri frakt

Produktbeskrivelse
Artikelnummer: 9679740-21
Husqvarna Automower® 305 har et kompakt design og er ideel til mindre, komplekse haver på op til 600 m2. Den kan nemt håndtere skråninger med en hældning på 40 %. En platform med fire hjul og systematisk passagehåndtering giver effektiv betjening, og den tredobbelte søgefunktion letter den hurtigste vej hjem til ladestationen. Udstyret med vejrtimer, frostsensor og Automower® Connect@Home. Nem at rengøre og kan vaskes af med en haveslange. Har 1 guidekabel.

Automower® Connect@HOME

Bluetooth® løsningen, Automower® Connect@Home giver dig fuld kontrol over robotten med din smartphone. Du kan nemt sende start, stop og parker kommandoer, tjekke og justere indstillinger. Bluetooth® kommunikation med op til 30m rækkevide. Standard for alle robotter i 300-400 serienerne.

Systematisk passageklipning

For at levere perfekte klipperesultater overalt kan robotplæneklipperen indstilles til automatisk at skifte klippemønster fra tilfældig til systematisk tilstand i smalle passager.

Let rengøring

Du kan vaske ydersiden og undersiden af robotplæneklipperen med en haveslange. Du kan bruge det medfølgende vedligeholdelsesværktøj til at fjerne skjoldet for let rengøring og tilgængelighed overalt.

Frost sensor

Robotplæneklipperen afbryder automatisk robottens klippeskema ved frost for at beskytte plænen

Vejrtimer

Arbejdstiden tilpasses efter plænens væksthastighed, hvilket vil sige, at Husqvarna Automower® maksimerer klippetiden i perioder med kraftig græsvækst. I solskin eller tørt vejr og sidst på sæsonen bruger plæneklipperen mindre tid på at klippe, og det betyder, at både plæne og plæneklipper slides mindre.

Automatisk håndtering af passager

Husqvarna Automower® opdager automatisk smalle passager og finder vej igennem selv de smalleste åbninger. Den varierer vejen igennem passagen for at forhindre grimme hjulspor.

Guidekabel

Guidekabler hjælper Automower® med at finde tilbage til ladestationen, hvilket reducerer søgetiden i en kompleks have.

Klarer selv krævende græsområder

Store hjul med grov dækprofil giver fremragende traktion, selv hvis underlaget er glat. Plæneklipperen klarer stigninger på op til 40 %.

Fjernstartpunkter x3

Et ensartet klipperesultat for hele græsplænen takket være muligheden for at starte plæneklipning på tre forskellige fjernsteder langs det patenterede guidekabel væk fra ladestationen. Jo større græsområde, desto bedre og vigtigere er det med flere forskellige startpunkter.

Fleksibel placering af ladestation

Giver fleksibel placering af ladestationen i haven, hvilket forenkler installationen og sikrer pålidelig docking hver gang.

Profiler

Gør livet lettere, når én plæneklipper skal fordeles på flere placeringer. Med personnavne på hver profil og installation er det er nemt at skifte mellem forskellige opsætninger.

Udskiftelige topskjold

Gør din plæneklipper unik og personlig ved at skifte farven på topskjoldet. Findes i polarhvid, Husqvarna-orange eller i standard granitgrå.

Nem højdejustering

Klippehøjden justeres nemt ovenfra.

Grafisk menudisplay, mellemstort

Høj opløsning, mellemstort display med tydelig og intuitiv grafisk menustruktur. Nem og behagelig at bruge. Selvforklarende opsætning sikrer nem programmering af de individuelle indstillinger.

Unikt klippesystem

Husqvarna Automower® klipper kun en lille smule, men gør det ofte, hvilket sikrer en flot og sund plæne. Den er udstyret med skarpe, barberbladlignende knive, som er fremstillet i stærkt karbonstål, og som er monteret på et robust knivdisk-system. Det giver mulighed for effektiv drift og et ekstremt lavt energiforbrug.

Kompakt og let

Lille kompakt størrelse og lav vægt giver øget manøvredygtighed i små haver og forenkler manuel bevægelse mellem forskellige græsarealer. Let at gemme.

  • Tyveribeskyttelse med alarm/pinkode
  • Støjsvag.
  • Automatisk opladning.
  • Eldrevet så den producerer den ingen udstødningsgasser.
  • Lavt energiforbrug - Effektiv energistyring betyder lavt energiforbrug.
  • Køreskema - Du bestemmer, om du vil have Automower® til at klippe græsset døgnet rundt alle ugens dage.
  • Løfte- og tiltsensorer - Hvis Automower® støder på en forhindring, stopper den og skifter retning uden at forårsage skader.
  • Vejrbestandig -Automower® kan være udendørs døgnet rundt og er designet til at fungere korrekt og uden opsyn uanset vejrforholdene.
Produktspecifikationer
Maksimalt skæreareal
600
Maksimal hældning inden for arbejdsområdet
40
App support
Automower® Connect@HOME
Skylbar
yes
Batterikapacitet
2.1
Begrænsning
Begrænsningskabel
Strømkilde
Batteri
GPS-navigation
no
Klippebredde cm
22
Klippehøjde max
50
Klippehøjde min
20
Støjniveau
60
Mulige guidekabler
1 st
Software opdatering
Forhandler
Smartphone forbindelse
Bluetooth
Timer
ja
Ydekapacitet pr. time
60 m²
Vægt
9.4 kg
Bredde
43
Længde
57 cm
Højde
25
Garanti
2 år