/ Bradley Briketter Hickory 120-pak
Bradley Briketter Hickory 120-pak
Bradley bisquettes guide.PNG
Generic-Bradley-Bisquette-e1580766145543[1].png
Bradley Briketter Hickory 120-pak
Bradley bisquettes guide.PNG
Generic-Bradley-Bisquette-e1580766145543[1].png
Bradley Briketter Hickory 120-pak
Bradley bisquettes guide.PNG
Generic-Bradley-Bisquette-e1580766145543[1].png
Bradley

Bradley Briketter Hickory 120-pak

Til okse- og svinekød
359 kr
Netlager - På lager
Produktbeskrivelse
Artikelnummer: BTHC120

Bradleys originale briketter til Bradley røgskabe. 100% naturlig og kan bruges i enhver grill eller smoker. Hickory smagen er velegnet til rygning af oksekød, svinekød mm.

  • "Big-pack" 120 briketter.

  • 99,98% ren frugt eller løvtræ, 0,02% collagen - naturligt stof brugt som bindemiddel

  • Brændetid pr. briket er omkring 20 minutter (40 timer pr. 120-pack).

  • Test udført af British Columbia Institute of Technology viser, at Bradley Flavor Bisquettes giver op til fire gange så meget røg som ved "normal" rygning, når man fyrer for at få spånerne til at danne røg. I en Bradley-smoker brænder briketterne aldrig med åben låge.

  • Hemmeligheden med Bradley Smoker er Bradleys briketter - Bradley Flavor Bisquettes ®. De er lavet af komprimerede spåner i en veltilpasset mængde og under kontrolleret tryk for præcise resultater.

  • Smagen af briketterne bestemmes af den anvendte træsort. - Al og Lönn giver en rig og tydelig smag, der normalt bruges til fisk, skinke og bacon. - Hickory giver en stærkere smag, bruges ofte til okse- og svinekød som oksebryst og svineskuldre.

  • Bradley Smoker forbruger en briket hvert 20. minut, der giver en ren røgsmag. Når briketten er brugt op, skubbes den ned i en vandskål af den næste briket. Dette fortsætter, så længe røggeneratoren er fyldt med briketter