Start / Magasinet / Hus til din robotplæneklipper

Hus til din robotplæneklipper

Hus til din robotplæneklipper

Inspiration

Have

Selvfølgelig skal din robotplæneklipper have sit eget hus at trække sig tilbage til efter en hård dags arbejde! Her giver vi praktiske tips til, hvad du skal tænke over, uanset om du vælger at købe en færdig garage eller vælger at bygge selv.

Har robotplæneklipperen brug for en garage?

Med et tag over hovedet beskytter du din plæneklipper mod unødvendig soleksponering og smuds. Samtidig maskerer en garage din robotplæneklipper og virker på den måde som en ekstra tyverisikring, ud over den tyverisikring som er indbygget i maskinen i form af pinkode og alarm. Vi må heller ikke glemme, at en velbygget garage også er en flot detalje i haven.

Køb et færdigt hus til en robotplæneklipper

Mange producenter har specialdesignede garager i plast, ofte med et tag der kan foldes tilbage for at give let adgang til plæneklipperens kontrolpanel.

Byg dit eget hus til robotplæneklipperen

Vælger du at bygge dit eget hus til plæneklipperen, er det egentlig kun fantasien, som sætter grænser for, hvor kreativ du vil være. Men der er et par ting at tage i betragtning:

Når din robotplæneklipper ikke arbejder, vil den gerne lade batterierne op. Vær derfor opmærksom på, om dit robothus skaber forhindringer for robotplæneklipperens adgang til ladestationen. Forsiden på garagen bør være helt åben i siderne, da det ellers kan give robotplæneklipperen kollisionsproblemer, når den forsøger at docke i ladestationen.

For at have let adgang til både plæneklipperens kontrolpanel og ladestationen er det smart at have et tag, som kan løftes af eller åbnes. Panelbrædder til sauna er en nem måde at få ”husfornemmelse” over din hjemmebyggede garage. Så er det enkelt at forvandle krydsfinér til en lille trævilla. Eller hold det enkelt og brug trælægter til at holde et tag i bølgeblik. Det er kun fantasien som sætter grænser.

Vores udvalg af huse til robotplæneklippere, du kan finde her.

Produkter brugt i artiklen

Husqvarna
Bæredygtigt valg
Husqvarna Automower® Garage (305 / 310 / 315 / 405X / 415X)
1 299 DKK
Ikke på lager
Gå til

Relaterede artikler

Magasin

Nye generation af iMow