Start / Magasinet / Husqvarna Automower i al slags vejr

Husqvarna Automower i al slags vejr

Husqvarna Automower i al slags vejr

Have

I april faldt der uventet sne nede i det sydlige Sverige. Her har vi en rigtig fighter, Husqvarna Automower i al slags vejr. Spørgsmålet er, hvem der blev mest overrasket over vejrskiftet, Automower eller ejeren? Tak til TrumPeter på YouTube for denne video.

Automower i al slags vejr

Peter er en af vores lokale kunder her i Blekinge. En dag i april faldt sneen pludselig ned fra himlen og mange af os Blekingeboere var mildest talt overraskede. Mange havde allerede haft forårsfornemmelser og i forbindelse med dette startet vores ven robotplæneklipperen op til forårs- og sommerarbejdet! Det var mildest talt et tilbageslag og aprilvejret ramte for fuld kraft. Peters hårdtarbejdende Husqvarna Automower skulle bevise, at den er en trofast ven og Automower i al slags vejr. Den løb dog til sidst ind i problemer og sad fast i sneen. Peter ser dog potentialet i det hele og efterlyser nu i spøg en plovklinge til robotplæneklipperen for at udvide dens opgaver.

Trompetist @youtube

På YouTube er Peter aktiv under navnet TrumPeter. Der deler han en masse musikvideoer, men også videoer på sin Husqvarna Automower. Da han en dag i april filmede og lagde en video på sin robotplæneklipper, der kørte rundt i sneen, fik det stor udbredelse og blev bemærket af for eksempel Expressen, klik her for at komme til artiklen.

Videoen kan findes på Peters YouTube-konto med kommentaren: "Da du troede det var vår ... optaget i slutningen af april 2016!" Vi tror på, at både Peter og hans Automower føler sig klar til forår og sommer uden sne nu!

Produkter brugt i artiklen

Bæredygtigt valg
Husqvarna Automower 430X Startpakke
26.899 kr
+Pakkevare
Gå til

Relaterede artikler