Start / Magasinet / Hvad er Gardena Smart System?

Hvad er Gardena Smart System?

Hvad er Gardena Smart System?

Have

Gardena smart er et omfattende automatisk haveanlæg til den tilsluttede person!

I Smart-segmentet er der produkter til græsslåning, kunstvanding og endda kontrollerede stikkontakter tilpasset udendørsbrug! Det, der forbinder alle produkterne, er Gardenas Smart Gateway, som du forbinder til dit hjemmenetværk. Du bruger Gardenas app til Android eller iOS til at oprette forbindelse til din Gardena Smart gateway, gatewayen taler til gengæld til alle enheder såsom Sileno Smart robotplæneklipperne, vandingskontrollerne, havesensorerne, trykpumper og stikkontakter!

Integration

Gardena Smart system er fra starten kompatibelt med Amazon Alexa, Apple HomeKit og også flere andre via IFTTT. Hvorfor ikke bede Alexa om at parkere din robot og begynde at vande plænen, alt sammen uden at skulle løfte en eneste finger! Med alt i én app har du større kontrol over din haveplanlægning og ved hjælp af havesensorerne kan du pause eller aktivere både plæneklipper og robot helt afhængig af hvordan f.eks. græsplænen føles!

Klip græsplænen

Med Gardenas Smart Sileno robotplæneklipper styres din græsplæne helt automatisk NDer findes modeller til græsplæner op til 1600kvm.

  • Hvis du har et mindre græsareal på op til 500 kvm, bør du tjekke Smart Sileno City ud.
  • Hvis du har et lidt større åbent græsareal på op til 1250 kvm, er Smart Sileno Life mere for dig.
  • Har du derimod en mere kompleks have med meget fritliggende buske og blomsterbede på op til 1600 kvm, er Smart Sileno +, Gardenas muskelrobot, det rigtige valg!

silenoseries

Kunstvanding

Uanset om du er i gang med at grave rør ned og installere pop-up sprinklere eller om du kun har brug for overjordisk vanding med en eller flere spredere, så er der løsninger til dig! Gardena Smart vandstyring kobles nemt til din eksisterende vandhane med gardenas hurtige monteringer og gør din vandhane tilsluttet! Du kan derefter tilslutte hvilken spreder eller drypslange du ønsker og planlægge dem eller bruge en sensor, der kun starter vanding, når jorden har brug for det.

GA285-0040
08203-29-L-001-50cm

Rørledning

Ønsker du et mere permanent system nedgravet til fx vanding af græsplænen, har Gardena sit vandingsanlæg hvor du tilslutter Gardena Smart Irrigation Control som kan håndtere op til 6 vandingszoner / vandingsventiler. Du kan herefter grave vandrør ned og tilslutte flere forskellige spredermodeller fra Gardena for at få en god dækning og tilpasning af din græsplæne. Du kan bruge Gerdanas vandingsberegner direkte i browseren for at få forslag til hvor, hvilke og hvor mange spredere netop din grund kan få brug for, du finder tegneværktøjet her: https://my-garden.gardena.com/dk indeholder lommeregneren også en liste over andre dele, der er nødvendige, såsom ventiler og koblinger. Hvis du allerede har din egen plan for, hvordan og hvor vandfordelingen skal se ud, er du velkommen til at tjekke vores Gardena pipeline startpaket som har det basale til et system med 3 kanaler, det du skal supplere med er hvilke diffusorer / drypslange etc der skal bruges og eventuelt ekstra rørlængde!

Smart Power

Med de fjernstyrede stikkontakter kan du tænde for eksempel lyskilder eller springvandet, når du vil, hvor end du bruger Gardena Smart-appen.

Husqvarna Automower

Hvis du har en Automower X-line eller Automower med Connect fra Husqvarna, kan du nemt forbinde denne med dit Gardena Smart system, du bruger samme konto til Gardena Smart app'en, som du gør med din Automower app. Når du er logget ind på Garden Smart, tilføjer du blot en ny enhed og slår din Automower op på listen, og du kan derefter planlægge både plæneklipperen og vandingen i samme app!

automower-gardena

Produkter brugt i artiklen

Husqvarna
Husqvarna Automower® 415X Startpakke
19 349 DKK
+Pakkevare
Gå til
Gardena
Fragtfri
Gardena Smart Water Control
1 449 DKK
Sendes om 4-6 hverdage

Relaterede artikler

Magasin

Husqvarna Automower Nera