Start / Magasinet / Josefines fem bedste haveråd

Josefines fem bedste haveråd

Josefines fem bedste haveråd

Inspiration

Have

Uddannet blomsterhandler og en djævel på haven og kreative løsninger. Hver dag inspirerer Josefine over 35.000 haveinteresserede følgere på sociale medier. Nu deler hun sine fem bedste havetips. P.S følg hende på Instagram for at få endnu mere inspiration @josefinesljuvligating.

Man skal våge lidt. Jeg tester, hvad der trives og ikke trives i min have. Og nogle gange bliver det super godt og andre gange mindre godt. Så laver man bare om og prøver noget nyt. Noget, der vokser vældigt godt hos en anden, trives måske slet ikke i netop din have. Herunder ser du en af de bede jeg har ændret mange gange.

1-vagamisslyckas
josefinesljuvligating

2. Jeg elsker at have bede, der følger med hele året. Plant for eksempel forårsløg som perlehyacinter og tulipaner, der giver dig din første skønne blomstring i haven, så sætter du smukke stauder, som du nyder både sommer og efterår og til sidst stedsegrønne planter som runde buksbom eller thuja. Dette er en plante, som alt for mange glemmer, men den kan klippes til og gøres lige så flot, som du vil. Hasselurt er et tip til en dejlig stedsegrøn bunddækkeplante.

Skab rumfølelse med cypres på en stor terrasse.

2-rabatter

Hvis du ikke er fan af blomsterbede, så køb forskellige størrelser af potter, som du smukt grupperer sammen. For ikke at få et alt for rodet udtryk planter jeg altid kun en slags blomst i en potte og holder mig til maksimum tre forskellige farvenuancer. Her har jeg valgt at holde mig til terracotta krukker og blomster, der går tone i tone.

fem-basta-tr

4. At arbejde med godt værktøj er vigtigt, når det kommer til havearbejde. En god beskæresaks er et must, når jeg er ude i min have. Dette er en af alle de beskæresakse jeg bruger i haven, men klart den bedste -WOLF-Garten RS4000

4-sekatörrs4000

5. Snyd ikke med underlaget, når du planter nyt. Det får du så mange gange igen, når du vælger at investere i god jord og ikke spare på at grave den rigtige dybde og bredde til dine planter. Inden vi plantede roser i dette blomsterbed, gravede vi dybt og bredt og fyldte så på med masser af fin rosenjord og blandede det op med noget kogødning.

5.1-underlag
5-underlag

Produkter brugt i artiklen

HestraJob
HestraJob Garden Rose Arbejdshandske str 7

Fra

129 DKK
+Fås i flere varianter
Gå til
WOLF-Garten
WOLF-Garten RS 4000 Beskærersaks Premium Plus Ambolt
199 DKK
På lager

Relaterede artikler

Magasin

Passer Automower Nera til min have?