Start / Magasinet / Overvågningskamera: til bolig, sommerhus og ejendele

Overvågningskamera: til bolig, sommerhus og ejendele

Overvågningskamera: til bolig, sommerhus og ejendele

Have

Hold styr på dit hjem, dit sommerhus, dine maskiner, dine dyr - Her finder du overvågningskameraer, der opfylder dine specifikke behov!

I 80'erne optrådte kameraovervågning hovedsageligt på film, hvor nogen med alt for mange kvadratmeter havde en skærm, der gengav forskellige vinkler af ejendom, porte, døre, vinkælder og garage. Film på film, altså, men overvågningskameraer er ikke længere en luksus og bliver mere og mere almindelige i Danmark. Kameraer er et glimrende supplement til at beskytte dine ejendele såsom maskiner, dine dyr, dit sommerhus eller dig og din familie. Kameraudviklingen er gået stærkt – nu er det nemt at installere et kamera eller et system, der sender billeder og videoer til dig, uanset hvor du er.

Reglerne

Det er lovligt at opsætte kameraer i hjemmet og på egen grund med krav om, at man sætter et skilt op om, at boligen er kameraovervåget, og at kameraet naturligvis ikke dækker fx naboens have. eller offentlig vej. For at overvåge steder, hvor offentligheden har adgang, kræves der altid en tilladelse og det er heller ikke tilladt at overvåge eksempelvis lejere.

Se hele udvalget her.

Produkter brugt i artiklen

Valueline
Valueline HD Pan-ilt Kamera Indendørs 720P Hvid
399 DKK
På lager

Relaterede artikler

Magasin

Passer Automower Nera til min have?