Start / Magasinet / Passer Automower Nera til min have?

Passer Automower Nera til min have?

Passer Automower Nera til min have?

Tips & Råd

Have

Har du kigget på Husqvarnas trådløse robotplæneklipper, Nera? Inden du beslutter dig for at investere i Automower Nera med Epos-referencestationen, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den fungerer i netop din have. I denne guide vil vi gennemgå de vigtigste punkter, der skal opfyldes, for at robotplæneklipperen kan fungere problemfrit uden brug af en begrænsningskabel.

1. Placering af referencestation

Referencestationen skal placeres i en højde på mindst 2 meter og have strømforsyning. Referencestationen skal have fri udsigt mod himlen med en kegleformet vinkel på mindst 135º omkring sig. Referencestationen skal kunne se de samme satellitter som robotplæneklipperen.

Nera8

2. Placering af ladestation

Ladestationen skal placeres på et åbent område med en radius på mindst 6 meter foran den, så den må ikke placeres under tag, træer eller noget andet, der kan blokere signalet. Der kræves strømforsyning.

Nera5

3. Smalle passager

Smalle passager med høje genstande i siderne såsom hække, bygninger eller lignende skal have en bredde på mindst 4 meter, så robotplæneklipperen kan modtage signal og klippe. Hvis dette ikke er muligt, kan der i stedet skabes en transportrute, hvor klipperen kan passere, men uden at klippe.

Nera6

4. L-formede objekter

Objekter som har en L-form, såsom hække, høje hegn eller bygninger, kan blokere for satellitsignalet. I den indvendige hjørne skal arbejdsområdet derfor placeres 1,5 meter inde på græsplænen.

Nera7

U-formede objekter

Objekter, såsom hække, høje hegn eller bygninger, der har en U-form, kan blokere for satellitsignalet. I de indvendige hjørner skal arbejdsområdet derfor placeres 1,5 meter inde på græsplænen. Den mindste bredde i det pågældende område skal være mindst 6 meter. Hvis objektet omkring er højere end 3 meter, skal bredden være mindst dobbelt så bred som objektets højde for at sikre, at robotplæneklipperen får signal.

Nera

Træer med stor krone

Træer med en krone, der er bredere end 4 meter, kan påvirke signalet, og robotplæneklipperen mister dermed sin præcise position fra satellitten, hvilket kan påvirke klipningen.

Nera3

Træer nær objekter

Store træer, der står tæt på objekter som f.eks. høje hække eller bygninger, kan få klipperen til at stoppe, da satellitsignalet blokeres. For at det skal fungere, skal afstanden mellem træets krone og objektet være mindst 4 meter.

Nera2

Opfylder din have disse krav? Så er Husqvarna Automower Nera en robotplæneklipper til dig!

Produkter brugt i artiklen

Husqvarna
Bæredygtigt valg
Husqvarna Automower® 430X Nera med Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit
39 049 DKK
+Pakkevare
Gå til

Relaterede artikler

Magasin

Nye generation af iMow