/ Iggesund.404", 2.0 Spray BL 54 cm Maskinsværd
Iggesund.404", 2.0 Spray BL 54 cm Maskinsværd
Iggesund Forest AB

Iggesund.404", 2.0 Spray BL 54 cm Maskinsværd

1 499 kr
Netlager - Sendes om 3-5 hverdage
Produktbeskrivelse
Artikelnummer: BL2301-54HS

Blue Line er vores stærkeste skæresværd nogensinde med en unik legering, som sammen med en forbedret hærdningsteknik gør dem stærkere, mere holdbare og mere vridningsstabile for at klare alle typer af job.



  • Stærkt, holdbart og vridningsstabilt solidt sværd til stubbebehandling
  • Noshjulets specialhærdede shims minimerer risikoen for noshjulsfejl
  • Smørningshullernes dimensioner er tilpasset til både olie- og fedtsmøring
  • Unødvendige lækager elimineres, da vores spraysværde er tilpasset til højre/venstremontering samt om aggregatet har Supercut (automatisk kædestramning) eller ej


Blue Line

Blue Line er vores stærkeste skæresværd nogensinde med en unik legering, som sammen med en forbedret hærdningsteknik gør dem stærkere, mere holdbare og mere vridningsstabile for at klare alle typer af job. Blue Lines materialeegenskaber reducerer også vibrationerne i sværdet, hvilket betyder bedre effektivitet, lige snit, mindre slitage og øget levetid.

Spraysværd

Spredningen af ureavæske tilpasses ved at bore i de stansede huller i sværdet alt afhængigt af træets dimensioner. En boremaskine til justering af spredningen medfølger til hvert sværd og findes under etiketten på sværdfoderalen. Iggesund Forests spraysværde kan vendes, hvilket betyder, at begge sider af sværdet kan bruges til at sprøjte på stubben.
Produktspecifikationer
Kædeopdeling
.404''
Sværd længde
54
Sværdlængde
21 tum
Dokument