/ Iggesund.404", 2.0 Spray BL 59 cm Maskinsværd
Iggesund.404", 2.0 Spray BL 59 cm Maskinsværd
Iggesund Forest AB

Iggesund.404", 2.0 Spray BL 59 cm Maskinsværd

1 499 kr
Netlager - Sendes om 3-5 hverdage
Produktbeskrivelse
Artikelnummer: BL2311-59H
Blue Line er vores stærkeste høstesværd nogensinde med en unik legering, der sammen med en forbedret hærdningsteknik gør dem stærkere, mere holdbare og mere vridningsstive for at klare alle typer arbejde.

  • Stærkt, holdbart og vridningsstabilt solit sværd til stubbebehandling
  • Noshjulets specialhærdede shims minimerer risikoen for noshjulshavari
  • Smørehullernes dimensioner er tilpasset til både olie- og fedtsmøring
  • Unødvendige lækager elimineres, da vores Spraysværd er tilpasset til højre/venstremontering samt om aggregatet har Supercut (automatisk kædestrækning) eller ej


Blue Line

Blue Line er vores stærkeste høstesværd nogensinde med en unik legering, der sammen med en forbedret hærdningsteknik gør dem stærkere, mere holdbare og mere vridningsstive for at klare alle typer arbejde. Blue Lines materialeegenskaber reducerer også vibrationerne i sværdet, hvilket betyder bedre effektivitet, mere præcise snit, mindre slid og øget levetid.

Spraysværd

Spredningen af ureavæske tilpasses ved at bore i de stansede huller i sværdet afhængigt af trædimensionen. En boremaskine til at justere spredningen medfølger til hvert sværd og findes under etiketten på sværdhylsteret. Iggesund Forest spraysværd er vendbare, hvilket betyder, at begge sider af sværdet kan bruges til at sprøjte på stubben.
Produktspecifikationer
Kædeopdeling
.404''
Sværd længde
59
Sværdlængde
23 tum
Dokument