/ Stihl SR 450 Sprøjteaggregat
Fragtfri
Stihl SR 450 Sprøjteaggregat
Stihl SR 450 Sprøjteaggregat
Stihl SR 450 Sprøjteaggregat
Stihl

Stihl SR 450 Sprøjteaggregat

6 049 DKK
Netlager - Sendes om 3-5 hverdage

Fri frakt

Produktbeskrivelse
Artikelnummer: 42440112641
Alsidigt sprøjteagregat med høj komfort, samt lang rækkevide. Har et indbygget granulatsystem. Meget enkel at anvende og starte. Rummelig tank med stor åbning. ingen ekstra tilsatser kræves og arbejdet med granuleringsspredning gøres i en håndevending.

Bæresele

Det rygbårne sprøjteaggregat er monteret med en praktisk bæresele. Ved arbejde i længere perioder, er det bekvemt at bære motorenheden på ryggen, således at vægten bliver jævnt fordelt over ryg og skuldre.

Doseringssystem med komfortabelt doseringshåndtag

Den store doseringshåndtag til støvepartikler eller udbringning af granulat sidder direkte neden under betjeningshåndtaget. Med et håndgreb kan den nøjaktige koncentration af pulverstrømmen indstilles på forskellige fine mellemniveauer.

ElastoStart

Grundet kompressionstrykket i startøjeblikket opbygges krafttoppe, der belaster både muskler og led. Med ElastoStart, et fjedrende specialhåndtag, optages og dæmpes krafttoppene, således at der opnås en jævn og bekvem start af maskinen.

Enkel at ombygge til granulering

Maskinen kan med ganske få manøvrer nem ombygges fra sprøjtedrift til støvpartikelfunktion. Uden separat ombygningssæt og uden særlige tekniske færdigheder.

Enkel start

Enkel start med automatisk indstilling af chokeren og med manuel brændstofspumpe.

Etgrebsbetjening

Motorens driftstilstand justeres via ét håndtag med integreret stopknap. Bryderen på håndtaget står altid i startposition, når maskinen er slukket.

Gitre

Med de tre ulige gitre kan stråleformen ganske nemt og enkelt forandres, både hvad angår doseringen og spredning. Som standard leveres et konisk gitter, spredningsgitre og et dobbelt spredningsgitter.

STIHL 2-MIX motor

STIHL´s totaktsmotor med 2-MIX-teknik sikrer stærk effekt og høj gennemtrækskraft, og sparer op til 20% brændstof, sammenlignet med konventionelle totaktsmotorer. Emissionerne reduceres med op til 70%, og motoren opfylder uden problemer kravene ifølge EU ll.

STIHL Antivibrationssystem

Antivibrations Systemet aflaster frem for alt ryggen. Gummielementerne reducere overførelsen af de belastende svingninger fra motoren. Håndtaget bliver næsten fri for vibrationer, dette er med til at gøre arbejdet mere komfortabelt.

Stor tankåbning

Fyldes hurtigt og nemt op via den store påfyldingsåbning. Materialrester holder sig inden for afgrænsningerne og beholderen er let at rengøre.

Produktspecifikationer
Beholdervolumen
14 l
Cylindervolumen
63.3 cm³
Strømkilde
Benzin 2-takt
Støjniveau
110 dB(A)
Lydtryksniveau
101 dB(A)
Maks. Luftgennemstrømning
1300
Maks. sprøjtebredde vandret
14,5
Vægt
12.8 kg
Garanti
2 år