Start / Magasinet / Start med Briggs & Stratton InStart®

Start med Briggs & Stratton InStart®

Start med Briggs & Stratton InStart®

Instruktionsvideoer

Have

Briggs & Stratton InStart® er den bekvemme måde at starte plæneklipperen på.

Er du træt af at hive og trække i startsnoren for at plæneklipperen kan starte? Briggs & Stratton InStart® letter arbejdet og du kan sige farvel til besværlige startsnore. Vi har flere forskellige plæneklippere udstyret med Briggs & Stratton InStart®-motor såsom Klippo Excellent SE, Klippo Comet SE og Husqvarna LC353VI.

Briggs & Stratton

I kategorien udendørsudstyr er Briggs & Stratton verdens største producent af luftkølede benzinmotorer. De har en lang historie på over hundrede år bag sig med fremstilling af motorer. Det har givet dem en velfortjent plads i toppen af markedet og det er ofte et mærke der efterspørges ved indkøb af motoriserede maskiner. Motorerne er designet og fremstillet i Milwaukee, USA.

Briggs & Stratton InStart

Briggs & Stratton InStart er den perfekte kombination af benzinmotorkraft og en enkel start. Det er slut med at trække i snoren, prime og choke. Med et tryk på en knap starter plæneklipperen let. InStart drives af et lithiumbatteri og oplades fuldt på en time, som så giver strøm nok til over 50 opstarter. Er tiden knap? Med en hurtig opladning på ti minutter kan du starte maskinen mere end ti gange. Lithiumbatteriet er nemt at fjerne og installere med et enkelt klik efter opladning. Briggs & Stratton InStart® er nu tilgængelig på maskiner fra blandt andet Husqvarna, AL-KO og MTD. Og kunderne er glade: 93 % af de adspurgte sagde, at det var nemmere end forventet at bruge Briggs & Stratton InStart®, og 100 % sagde, at de sandsynligvis ville købe en plæneklipper med InStart næste gang.

Produkter brugt i artiklen

Relaterede artikler

Magasin

Husqvarna Automower Nera