Start / Magasinet / Udskiftning af karrosseri på Automower 310/315

Udskiftning af karrosseri på Automower 310/315

Udskiftning af karrosseri på Automower 310/315

Instruktionsvideoer

Have

Her viser vi dig, hvordan du nemt monterer og afmonterer karosseriet på din Automower 310 og 315.

Udskift Karosseri

Af forskellige årsager kan det være nødvendigt at ændre karrosseriet på Automower 310/315. Det kan være blevet beskadiget, ridset eller af andre årsager blot skal udskiftes. Det er ikke helt nemt, da det ikke er skruet fast, og man skal også afmontere kablerne, før man kan begynde at samle karrosseriet. Ved at se vores film kan du nemt se, hvordan du fjerner kroppen. Og når du har gjort det, vil du huske de enkle trin til næste gang.

Gør rengøring lettere

En bekvem måde at rengøre din Husqvarna Automower på er ved at fjerne karosseriet/dækslet. Så kan du nemt komme til og kan fjerne alt gammelt græs, der sidder fast under låget. Husk at ikke skylle vand på undersiden af maskinen, men tag i stedet en børste og/eller trykluft og rengør den med den. Hos MKNorth finder du et fleksibelt sæt til rengøring af robotplæneklippere, sættet kan findes her.

Dekorer din Automower 310/315

Du kan også udskifte kroppen for at pifte robotplæneklipperen op med en ny farve. Præcis på 310/315 udskifter du dog ikke hele kroppen, men kan med simple klik kun udskifte toppen/skallen. Specielt til Husqvarna Automower 310/315 har vi i øjeblikket skaller i farverne hvid, orange og original grå. Du kan også pimpe plæneklipperen med et mærkatsæt, som du nemt klistrer på den originale krop, du finder alle mærkatsættene her.

Produkter brugt i artiklen

Husqvarna Mariehøne Folie Automower® (310/315)
339 kr
På lager
Husqvarna Original Automower® Chassis - Skjold Kit, Grå - 310/315

Fra

422 kr
+Fås i flere varianter
Gå til

Relaterede artikler