Start / Magasinet / Vælg den rigtige hækkeklipper til dine behov

Vælg den rigtige hækkeklipper til dine behov

Vælg den rigtige hækkeklipper til dine behov

Have

Der er en jungle af hækkeklippere på markedet, for at gøre valget lidt nemmere reder vi forskellen på dem ud, så du kan finde en hækkeklipper, der passer til dine behov.

Hvilket sværd skal jeg vælge?

Hækkeklippere fås som dobbeltsidet til formgivning og enkeltsidet til klipning af lige sider, alt efter din hæk og hvad formålet med klipningen er. Vil du have det blødt afrundet – vælg et dobbeltsidet sværd; Vil du bare holde hækken lige – vælg et enkeltsidet.

Elektrisk hækkeklipper - fri for udstødningsgasser og afbrydelser

De er støjsvage, lette, udsender ingen udstødningsgasser og skal aldrig tankes op. Fordelene ved at bruge en elektrisk hækkeklipper er mange. Dagens hækkeklippere er effektive nok til at klippe selv tykke grene. Til mellemstore hække er Gardena Easycut 500/55 perfekt, den har en dobbeltsidet sværd perfekt til formskæring og har en støddæmper for at beskytte mod rekyl, hvis du klipper nær jorden. Ledningen gør det muligt at klippe så længe du vil uden afbrydelse for at oplade eller tanke.

Batteridrevet hækkeklipper - for større frihed

Nu om dage findes der også hækkeklippere, der kører på batterier. Så behøver du ikke bekymre dig om at klippe ledningen over ved et uheld eller at ledningen ikke rækker. En opladning varer i cirka 50 minutter. Perfekt til en mellemstor hæk. Vil du klippe mere end det, lades batteriet nemt op i en kaffepause. Vælger du en model fra Husqvarna, kan lithium-ion batteriet også kombineres med de fleste maskiner i Husqvarnas batteriserie.

Benzindrevet hækkeklipper - fungerer alle steder

Skal hækkeklipperen købes til sommerhuset eller mangler du ledige stikkontakter, er den benzindrevne hækkeklipper perfekt. Den nye generation af hækkeklippere fra Husqvarna er støjsvage nok til at bevare nabofreden og er udstyret med Easy Start, hvilket betyder, at de starter med det samme uden slid fra din side. Med en vægt på under fem kilo er de lette nok til, at du kan komme igennem hele hækken. Til de virkelig robuste hække er der modellen 522HDR60X med en klippehastighed på 4.100 klip / minut.

Stanghækkeklippere - så du undgår stigen

Har du en rigtig høj hæk, findes der stanghækkeklippere og teleskophækkeklippere. Drejesværdet gør, at du også nemt kan ordne toppen af hækken uden at skulle forlade jorden. Du finder dem både som benzindrevne, el-drevne og batteridrevne, så du kan vælge, hvad der passer til dine behov. Husqvarnas længste model har en rækkevidde på 3,5 meter og vinklen er nem at fjernstyre, også støjsvag og lugtfri, når den kører på batteri.

 Klik her for at se hele udvalget af hækkeklippere.

Produkter brugt i artiklen

Fragtfri
Stihl HSA 56 komplet Batterihækkeklippere Inkl. Batteri & lader
2 049 kr
På lager

Relaterede artikler