Start / Magasinet / Vi prøvekører

Vi prøvekører

Vi prøvekører

Instruktionsvideoer

Skov

Have

Når du køber en maskine af mærket Husqvarna fra MK North, testkøres og funktionskontrolleres den altid inden levering. Det giver dig som kunde en tryghed for, at du får et velfungerende produkt!

Testkørsel og funktionskontrol

MK-North tester og funktionskontrollerer alle maskiner fra Husqvarna inden levering. Motorsave startes op og vi kontrollerer at f.eks. kædesmøring, kædebremse, gashåndtag og stopknap virker, inden den pakkes ned i kassen og sendes til dig. Rutinerne for testkørsel og funktionskontrol gælder for alle typer af maskiner fra Husqvarna. Vi sender også en bekræftelse med på at testen er gennemført. Du kan altid kontakte os på mail (kontakt@mknorth.dk) hvis du har spørgsmål til din maskine. Vores kyndige tekniske support besvarer gerne dine spørgsmål og funderinger omkring din maskine.

Vi leverer alle maskiner sammen med al den nødvendige dokumentation. Her på MK-North finder du desuden et hav af nyttig information om hvordan du bedst tager hånd om dine maskiner. Vi har f.eks. servicefilm om enklere service du som konsument selv kan gøre derhjemme for at vedligeholde dine maskiner. Der er også artikler om hvordan du kan forenkle arbejdet med maskinerne, f.eks. hvordan du afkvister træer bedst muligt, eller hvordan du trimmer kanterne rundt om græsplænen så det bliver rigtig fint.

Vi har samlet denne information for at du som kunde skal føle dig sikker i dit arbejde med maskiner og redskaber fra vores sortiment. Tag et kig på Magasinet!

Produkter brugt i artiklen

Husqvarna 545FR Rydningssav pakke
7.449 kr
+Pakkevare
Gå til

Relaterede artikler