Start / Have / Håndredskaber til have / WOLF-Garten e-multi-star® Redskabssystem

WOLF-Garten e-multi-star® Redskabssystem

Store ​​valgmuligheder med WOLF-Garten's seneste e-multi-star redskabssystem!

Viser 24

af 8 produkter
WOLF-Garten
Nyhed!
WOLF-Garten GS 10 EM E-Multi-Star -Kantklipper

WOLF-Garten GS 10 EM E-Multi-Star -Kantklipper

369 DKK
Sendes om 3-5 hverdage

Et håndtag til flere værktøj!

Side 1 af 1
1

Det hele startede med et "klik" med Wolf-Gartens standard multi-star serie. Tag nu et skridt fremad med det gennemprøvede multi-star® system til et helt nyt niveau:
det første udskiftelige batteridrevne e-multi-star® system. Takket være at batteriet er integreret i håndtaget, bliver hele systemet nemt og fleksibelt at håndtere og med fem batteridrevet tilbehør bliver det endnu nemmere på alle årstider, selv til de lidt hårdere opgaver. Og selvfølgelig kan du fortsætte med at bruge dit klassiske multi-star® tilbehør med det nye skaft!

Det ergonomiske batterihåndtag er hjørnestenen i systemet og ligger perfekt i hånden, det muliggør nem håndtering i forskellige positioner – uanset om du arbejder på jorden eller i luften. Den kraftige batteripakke er integreret i håndtaget med fem Li-Ion battericeller (18V, 2,5 Ah), hvilket giver en driftstid på cirka en time. Det valgfrie D-håndtag, som er trinløst justerbart i position og vinkel, sikrer maksimal komfort under arbejdet, for at undgå træthed