Start / Magasinet / Eksperttips fra Ann Elisabeth Jacobsen

Eksperttips fra Ann Elisabeth Jacobsen

Eksperttips fra Ann Elisabeth Jacobsen

Inspiration

Skov

Du har måske set hende fælde træer på Instagram, hendes konto @tradochsakerhet har 35.000 følgere fra alle verdenshjørner. Hun er uddannet gartner og har fældet træer siden 2004. Mød eksperten Ann Elisabeth Jacobsen!

Eksperttips fra Ann Elisabeth Jacobsen

Jeg plejer i spøg at sige, at jeg er en almindelig gartner, men med en motorsav. Jeg laver både almindeligt havearbejde og vedligeholdelse af grønne arealer, og så beskæring og træfældning, fortæller Ann Elisabeth. Ann Elisabeth Jacobsen er uddannet gartner, interessen for motorsave kom senere, da hun fik et nyt job, der blandt andet omfattede at passe et naturreservat. Så blev en motorsav en nødvendighed.

Interessen blev hurtigt nørdet. Jeg har altid ønsket at lære bedre og sikrere metoder. Hvert træ har nye betingelser, bare fordi du gjorde det forbandet godt i sidste uge, betyder det ikke, at det bliver lige så godt denne gang. Jeg vil hele tiden udvikle mig til at blive endnu bedre.

Instagram-konto @tradochsakerhet

Hendes populære Instagram-konto kom til ved et tilfælde. Hun havde set sine teenagedøtre bruge appen, forstod ikke meget af den, men oprettede til sidst sin egen konto. Først var det en blanding af private billeder og billeder fra arbejdet, men hun lagde hurtigt mærke til, at jobbillederne var det, der engagerede folk, og derfor startede hun @tradochsakerhet. I dag har hendes konto følgere fra hele verden, langt de fleste er i USA.

Jeg ser det som en måde at inspirere og sprede viden. Jeg får meget positiv respons og mange spørgsmål, og jeg forsøger at bruge min erfaring til at give ordentlige svar om f.eks. forskellige produkter, metoder og træer. Det bruger jeg meget tid på. Siden da har jeg mange trofaste følgere, som har læst mine svar og fået fuldt styr på for eksempel trio-brake og er begyndt at svare for mig. Det er meget sjovt, siger Ann Elisabeth.

Muligheden for at inspirere og informere om sikkerhed og udstyr er det hun bedst kan lide ved det. Hvis jeg kun kan få én ud af 100 til at hente noget, der kan være vigtigt i en farlig situation, er det det værd, siger Ann Elisabeth.

Hun er selv en loyal Husqvarna-bruger og har arbejdet med deres produkter siden 2004. Siden sidste år er hun også ambassadør for brandet.

Har du som jeg din egen virksomhed, er arbejdsredskaberne meget vigtige. Jeg skal have produkter, jeg kan stole på, selvom jeg skulle have forsømt vedligeholdelsen. De skal fungere, selvom de har stået og støvet et stykke tid i et depotrum.

Produkter brugt i artiklen

Husqvarna
Husqvarna Komplet Værktøjsbælte
1 199 DKK
På lager
Husqvarna
Husqvarna Savbeskyttelsespakke Pro, Technical Extreme
5 999 DKK
+Pakkevare
Gå til

Relaterede artikler

Magasin

5 råd til, hvordan du saver og kløver dit eget brænde