Start / Magasinet / Fire grunde til at vælge en batteridrevet motorsav

Fire grunde til at vælge en batteridrevet motorsav

Fire grunde til at vælge en batteridrevet motorsav

Skov

Tips & Råd

Efterhånden som flere og flere batteridrevne motorsave har kapacitet til at fælde endnu større træer, bliver argumenterne for konsekvent at vælge benzindrevne motorsave meget færre. Og på mange områder slår batteridrevne save allerede deres benzindrevne modstykker. Her er fire grunde til at vælge en batteridrevet motorsav!

1. Miljøet

Du gør dig selv og miljøet en tjeneste, når du vælger en batteridreven motorsav. Du indånder ikke udstødningsgasser, du er ikke ansvarlig for emissioner, og lithium-ion-batterierne kan genoplades hundredvis af gange. Desuden har nutidens batterier tilstrækkelig kapacitet til, at en opladning varer lige så længe som en benzintank.

2. Støjniveau

Vores batteridrevne motorsave ligger 13 dB(A) lavere end benzindrevne maskiner. En reduktion på 3 dB(A) opfattes normalt som en halvering af støjniveauet. Så forskellen er mere end mærkbar. Det er perfekt, hvis du arbejder i offentlige miljøer, eller hvis du vil bruge saven indendørs. Og når du skal arbejde længe med saven, vil dine ører takke dig for hver eneste decibel, de undgår. Desuden er vibrationsniveauet betydeligt lavere, hvilket gør arbejdet meget mere behageligt.

3. Vægt

Arbejde med en motorsav er et tungt arbejde, der belaster din krop. Batteridrevne motorsave er betydeligt lettere end benzindrevne, og mange af vores modeller vejer kun 2,7 kg uden batteri. Det giver dig en letbetjent sav, der gør det muligt at arbejde ergonomisk i mange timer. Din krop vil takke dig.

4. Driftsomkostninger

En batteridrevet motorsav er lidt dyrere at købe end en benzindrevet motorsav. Men når man tænker på, hvor meget mere det koster at købe en benzintank end at oplade et batteri, skal der ikke mange opladninger til, før du begynder at spare penge på din investering. Batterierne passer til flere maskiner i batterisortimentet, så når du får brug for flere maskiner, har du allerede batteriet og opladeren klar inden for samme mærke, når du får brug for flere maskiner.

P.S. Mange mærker, f.eks. Husqvarna og Stihl, har den funktion, at du kan bruge det samme batteri i flere forskellige maskiner. De sælges derfor ofte uden batteri og oplader, så du ikke behøver at købe et nyt, hver gang du vil supplere din samling af maskiner.

Her kan du se hele vores udvalg af batteridrevne motorsave.

Produkter brugt i artiklen

MKnorth hängslen på köpet paket
Stihl MSA 220 Batterisavpakke Inkl. Batteri & lader
5.899 kr
+Pakkevare
Gå til

Relaterede artikler