Start / Have / Løvblæser, Løvsuger & Tilbehør / Løvblæsere & løvsugere

Løvblæsere & løvsugere

Løvblæsere fra Husqvarna, Stihl & MTD etc. En kraftig løvblæser gør arbejdet nemt, og vidste du, at du kan bruge løvblæseren hele året rundt?

64 produkter
Stihl
Stihl SH 86 C-E Håndbårne blæseaggreater

Stihl SH 86 C-E Håndbårne blæseaggreater

2 499 DKK
På lager
Stihl
Stihl BG56 Løvblæserpakke
2 299 DKK
+Pakkevare
Gå til
Side 1 af 3
123

Løvblæser

En løvblæser er den ultimative rengøringsmaskine - hele året rundt. Selvfølgelig forbindes løvblæsere oftest med orange, nedfaldende blade om efteråret, men de er også effektive på andre tidspunkter af året. Blæs den første sne på terrassen væk, gruset i foråret, rens tagrenderne eller rengør garagen ved hjælp af den sugefunktion, som nogle løvblæsere er udstyret med. Der er mange anvendelsesmuligheder ud over den traditionelle løvblæser. Glem ikke at bære sikkerhedsbriller for at undgå at få snavs i øjnene under arbejdet. Vil du vide mere om, hvordan du bruger løvblæseren hele året rundt? Klik her.

Stort udvalg

Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af løvblæsere i forskellige prisklasser fra kendte mærker. Udvalget er bredt, fra den mindre villablæser til den professionelle blæser. Hvis du er i tvivl om, hvilken model der passer bedst til dine behov, er du velkommen til at kontakte vores dygtige supportteam via chat eller e-mail, og vi vil med glæde hjælpe dig.