Start / Hjem & Fritid / Elcykler & tilbehør

Elcykler & tilbehør

Elcykel er en almindelig cykel udstyret med batteri og motor for lidt ekstra kraft, når der er behov for det. Hvordan vælger du den bedste elcykel til dine behov?

Viser 24

af 3 produkter
Cykelhjelm Briv Sort/Hvid 54-57

Cykelhjelm Briv Sort/Hvid

Fra

229 kr
+Fås i flere varianter
Gå til
Outdoor Classic Cykel Cover
129 kr
På lager
Side 1 af 1
1

Vælg den bedste elcykel til dine behov

Der er mange gode grunde til at vælge en elcykel. Det er en hurtig og nem måde at transportere dig selv, mens du får frisk luft og daglig motion. Du indstiller selv hvor meget hjælp du vil have af cyklen og du får så ekstra kraft ved hver pedaltråd du tager op til 25 km/t. Det bliver mere og mere almindeligt at pendle på cykel og det betyder også, at udvalget af elcykler vokser i samme takt. Det er derfor vigtigt nøje at vurdere de forskellige muligheder, der findes på markedet – den bedste elcykel er den, der er tilpasset dine behov!
Skal du cykle meget i kuperede omgivelser eller bruge en cykelvogn? Vælg en elcykel med center- eller bagmotor. Vil du gerne kunne transportere meget på cyklen? Vælg en elcykel med pakkeholder og kurv, eller i hvert fald mulighed for at montere dette tilbehør i fremtiden, når behovet opstår. Men det vigtigste køb af dem alle - cykelhjelmen!