Start / Magasinet / Hvorfor vælge infrarød varme?

Hvorfor vælge infrarød varme?

Hvorfor vælge infrarød varme?

Tips & Råd

En infravarmer eller dieselvarmer, som den også kaldes, opvarmer miljøet med infrarød stråling på samme måde som solen varmer. Dette giver en masse fordele sammenlignet med andre traditionelle opvarmningsmetoder. Vi opridser de vigtigste fordele ved at vælge en dieselvarmer!

Hvordan fungerer en infravarmer?

Forestil dig, at solens stråler rammer dig en tidlig forårsdag, du varmer op, og materialer i dine omgivelser opvarmes og afgiver varme. En diesel- eller infravarmer fungerer på samme måde, hvilket betyder, at der ikke er behov for ekstra blæser. En stor fordel ved dette er, at du får en jævn varmefordeling selv i store rum. Den bruges således med fordel i værksteder, lagerbygninger, arbejdsrum og andre rum, hvor der er materialer, der opvarmes, og som igen afgiver varme. Til glaserede terrasser, altaner og drivhuse findes også mindre terrassevarmere. Vi har et stort udvalg af forskellige infravarmer for at opfylde dine behov!

Lugt- og udstødningsfri

Den absolut største fordel ved en dieselvarmer er, at den stort set er fuldstændig lugt- og giftfri. Forbrændingsprocessen er så gennemført, at der kun kræves normal ventilation i rummet.

Nem at flytte!

På trods af størrelsen er dieselvarmere nemme at flytte rundt på. Udstyret med drejelige hjul kan varmeren placeres præcis hvor du vil uden yderligere flyttehjælp.

Intet støv!

Varmekilder, hvor luften opvarmes og ved hjælp af en ventilator spredes varmen gør det også, at støv og snavs flyver rundt i luften. Med en infravarmeer undgås dette, hvilket gør den ekstraordinær god til følsomme aktiviteter såsom malerier, hvor støv og snavs kan være ødelæggende for resultatet.

Et roligt arbejdsmiljø

Et roligt arbejdsmiljø er en vigtig parameter for mange virksomheder og medarbejdere. En infravarmer er en stille løsning uden brølende blæsere eller andre forstyrrende lyde.

Lavt brændstofforbrug

Takket være effektiv forbrænding holdes brændstofforbruget nede og gør en dieselvarmer til en god investering på både lang og kort sigt for dig og miljøet infravarmer vi har alt til begge værksteder, industrier og den mindre terrasse!

Produkter brugt i artiklen

Airrex AH-300i Dieselvarmeapparat
18.250 kr
På lager

Relaterede artikler