Start / Magasinet / Sådan installerer du Automower Nera

Sådan installerer du Automower Nera

Sådan installerer du Automower Nera

Instruktionsvideoer

Have

I denne vejledning vil vi guide dig gennem installationen af Automower Nera med Epos Plug-in kit til virtuelle grænser.

Sørg først og fremmest for, at din have er egnet til en løsning uden kantledninger ved hjælp af vores guide Passer Automower Nera til min have?

Placer ladestationen

Ladestationen skal placeres på et åbent område med en radius på mindst 6 meter foran den. Den må ikke placeres under tag, træer eller andre forhindringer, der kan blokere signalet. Der kræves strømforsyning. Placer robotplæneklipperen og tænd den, så den begynder at oplade.

Nera5

Download Connect-appen

Download Automower Connect-appen fra App Store eller Google Play og opret en gratis Husqvarna-konto.

Par robotplæneklipperen med appen

Når robotplæneklipperen har tilstrækkeligt batteriniveau, skal du parre den med Connect-appen.

Konfigurer referencestationen

Referencestationen skal placeres i en højde på mindst 2 meter og have strømforsyning. Referencestationen skal være stabilt fastgjort, så det anbefales ikke at bruge f.eks. en flagstang. Referencestationen skal have fri udsigt til himlen med en konisk vinkel på mindst 135 grader omkring den. Robotplæneklipperen og referencestationen skal kunne se de samme satellitter.

Par robotplæneklipperen med referencestationen

Når referencestationen er tilsluttet strømforsyningen og lyser med en fast grøn lysdiode, er det tid til at parre den med robotplæneklipperen. Du finder instruktionerne til dette i Connect-appen.

Nera8

Opret grænser

Connect-appen vil guide dig trin for trin gennem hele installationen. Her er en forenklet instruktion til oprettelse af virtuelle grænser.

  1. Hjælp robotplæneklipperen med at finde en dockingposition foran ladestationen via appen.
  2. Kontroller robotplæneklipperens referencepunkt for at optimere placeringen af begrænsningen.
  3. Styrfjern robotplæneklipperen med uret på græsplænen ved hjælp af appDrive-funktionen. Placer et valgfrit antal punkter langs den virtuelle begrænsning for at kunne finjustere begrænsningens placering i appen. Læs omhyggeligt, hvordan begrænsningen skal placeres ved forskellige objekter som f.eks. træer, hække, bygninger osv.
  4. Opret zoner på græsplænen, hvor robotplæneklipperen ikke skal klippe, f.eks. omkring bede. Tilføj en afgrænset zone på appens kort og styrfjern derefter robotplæneklipperen mod uret rundt om zonen.
  5. Hvis ladestationen er placeret uden for robotplæneklipperens arbejdsområde, oprettes der en transportrute i appens kortsektion. Startpunktet for transportruten skal være inden for arbejdsområdet med god margen.

Færdiggør installationen i appen

Nu er installationen fuldført, og det er tid til at indstille alle funktionerne på robotplæneklipperen via appen. Her kan du bl.a. indstille klippehøjde, tidsplan og meget mere.

Klip og nyd!

Lad Automower Nera klare arbejdet - Læn dig tilbage og nyd det!

Produkter brugt i artiklen

Husqvarna
Husqvarna Automower® 320 Nera med EPOS™ Plug-in Kit
29.999 kr
+Pakkevare
Gå til

Relaterede artikler

Magasin

Nye generation af iMow