Start / Magasinet / Kolde muligheder for termokanden forgylder sommeren

Kolde muligheder for termokanden forgylder sommeren

Kolde muligheder for termokanden forgylder sommeren

Inspiration

Tips & Råd

At spise ude i naturen er ofte forbundet med sandwich, boller og varme drikke eller lunkent vand på flaske. Sommerens køligste tip er, at du ved hjælp af en termokande kan medbringe både varme og kolde alternativer – med samme resultat som derhjemme!

Is i madtermo

Is, is, is i store læs! Hvad kan forgylde sommeren mere end at kunne spise is i naturen, flere timer efter hjemrejse? Uanset om du er ude på en længere tur eller en mindre udflugt med ungerne, er dette tippet til dig.

Anbefalet termokande: Husqvarna Xplorer Isoleret Food Cans som holder indholdet koldt i op til 24 timer. Madtermoen kommer med en foldeske i låget og den brede åbning gør den nem at rengøre.

Iskaffe på termokande

Mange forstår sikkert følelsen af at have lyst til iskaffe på en solrig, varm sommerdag? Du kan få det – uanset hvor du er! Et tip er at tilføje lidt kardemomme og/eller vaniljepulver for at lave en velsmagende kaffe med et twist. Bryg kaffen lidt stærkere end normalt, hvis du skal på en længere tur.

Anbefalet termokande: Husqvarna Xplorer termokande som holder indholdet koldt i op til 24 timer. Det er en ubrydelig termokande i rustfrit stål med silikoneforsegling, der holder indholdet friskt!

IMG_1374_mervolym-16-9

Is i termokanden

Et andet tip er kun at fylde din termokande med is! Du kan så køle andre drinks, som du har med dig, på en smidig måde. Medbring noget, som du kan røre isen med, hvis den er frosset sammen. Det er også en fordel at hælde lidt vand i, som du fjerner, inden du bruger isen.

Anbefalet termokande: Husqvarna Xplorer Isoleret Food Can virker fint til formålet med et plus for den store åbning.

Image title missing

Produkter brugt i artiklen

Spar 15 kr
Husqvarna Xplorer Thermoflaske- 0,75L
164 kr
På lager

Relaterede artikler