Batteriopladere

Batteriopladere fra kendte producenter, der garanterer et godt resultat. Vi har smarte opladere tilpasset nutidens batterikrævende køretøjer.

11 for at vise...

Viser 24

af 103 produkter
Nedis
Nedis Vægoplader/Løst kabel Micro USB

Nedis Vægoplader/Løst kabel Micro USB

Inklusiv Micro-USB kabel

59 DKK
På lager
Side 1 af 5
12345

Pas på batteriet så lever det længereHer finder du smarte batteriopladere, der passer til både bilen, motorcyklen og traktorplæneklipperen. Vi har smarte bilbatteriladere til nutidens batterikrævende køretøjer, for eksempel CTEK ladere, der er beregnet til køretøjer med lidt større batterier eller med start og stop funktion. De både oplader, istandsætter og vedligeholder batteriet. Vi har også batteritilbehør som batteriovervågning og ladekabler. For at forlænge batteriets levetid bør du gøre det til en vane at oplade batteriet regelmæssigt, selvom køretøjet ikke viser tegn på dårlig batteriopladning.

Gamle batteriopladereHeldigvis har der i flere år eksisteret moderne, intelligente batteriopladere, der vedligeholder dit batteri på en perfekt måde via en processor, der styrer spændingsniveauet. De mest avancerede opladere måler batteriets behov og kan også "motionere" batteriet ved at aflade og genoplade i regelmæssige cyklusser. Den gamle type batteriopladere giver en lineær transformation af spændingen, der ikke tager højde for hverken temperatur, ladebehov eller tid. Det er ikke godt, fordi dit batteri har brug for præcis det rigtige spændingsniveau og opladningscyklus for at nå fuld opladning. For et standard 12V bilbatteri er den korrekte opladning omkring 14,4–14,7 volt.