Start / Maskiner & Værktøj / Bilpleje / Bilshampoo & Bilvask

Bilshampoo & Bilvask

Her finder du bilshampoo, affedtningsmiddel, interiørrens, skumvaskemiddel og meget mere fra kendte mærker som Sonax, Mafra mv.

Bilvoks & lakbeskyttelse
Bilvoks & lakbeskyttelse
Lugtfjerner og luftfrisker
Lugtfjerner og luftfrisker
Polermiddel & lakrens
Polermiddel & lakrens
Tilbehør til bilpleje
Tilbehør til bilpleje

Viser 24

af 3 produkter
Husqvarna Rengøringsmiddel Og Voks Til Køretøjer

Husqvarna Rengøringsmiddel Og Voks Til Køretøjer

149 kr
På lager
Side 1 af 1
1

Bilshampoo
Skumopvaskemiddel opskummes med skumlanse og giver en jævn fordeling af bilopvaskemiddel. Klassisk bilshampoo, der påføres med svamp, vaskebørste eller med skum og hurtigt og effektivt fjerner snavs, samtidig med at lakken beskyttes.
Caravan Vask & Autocamper vask
Autocampere, campingvogne og både kræver specielle rengøringsmidler til plast med egenskaber, der fjerner sorte striber fra tætningslister, hårdtsiddende insekter og andet snavs fra veje og hav.
Affedtning
Slidstærkt snavs som salt, asfalt, tjære, olie og fedt kræver seje og effektive affedtningsmidler. Vælg mellem koldaffedtningsmidler, tjærefjernere og pletfjernere fra rengøringsmidler af høj kvalitet.
Interiørvaskeri / Interiørvaskeri
Fjerner pletter og renser nænsomt tekstiler, læder, plastik og vinyl på indersiden af ​​bilen og giver et skinnende og beskyttende resultat.
Fælgrensning
Fælge og hjulkapsler er ekstremt udsatte og kræver effektive fælgrens, der opløser svært tilgængeligt bremsestøv, asfaltpletter og andet snavs.