Start / Maskiner & Værktøj / Bilpleje / Bilshampoo & Bilvask

Bilshampoo & Bilvask

Her finder du bilshampoo, affedtningsmiddel, interiørrens, skumvaskemiddel og meget mere fra kendte mærker som Sonax, Mafra mv.

Viser 24

af 17 produkter
Kärcher
Kärcher Ultra Foam Cleaner 1liter

Kärcher Ultra Foam Cleaner 1liter

85 DKK
På lager
Autoglym
Autoglym Multiwash TFR 200l, alkalisk affedtning

Fra

5 949 DKK
+Fås i flere varianter
Gå til
Side 1 af 1
1

Bilshampoo
Skumopvaskemiddel opskummes med skumlanse og giver en jævn fordeling af bilopvaskemiddel. Klassisk bilshampoo, der påføres med svamp, vaskebørste eller med skum og hurtigt og effektivt fjerner snavs, samtidig med at lakken beskyttes.
Caravan Vask & Autocamper vask
Autocampere, campingvogne og både kræver specielle rengøringsmidler til plast med egenskaber, der fjerner sorte striber fra tætningslister, hårdtsiddende insekter og andet snavs fra veje og hav.
Affedtning
Slidstærkt snavs som salt, asfalt, tjære, olie og fedt kræver seje og effektive affedtningsmidler. Vælg mellem koldaffedtningsmidler, tjærefjernere og pletfjernere fra rengøringsmidler af høj kvalitet.
Interiørvaskeri / Interiørvaskeri
Fjerner pletter og renser nænsomt tekstiler, læder, plastik og vinyl på indersiden af ​​bilen og giver et skinnende og beskyttende resultat.
Fælgrensning
Fælge og hjulkapsler er ekstremt udsatte og kræver effektive fælgrens, der opløser svært tilgængeligt bremsestøv, asfaltpletter og andet snavs.