Varmeapparater

Värmeaggregat i form av värmefläktar, dieselvärmekanoner och gasvärmekanoner.

Infrarød varmelegeme
Infrarød varmelegeme
Tilbehør servicesæt
Tilbehør servicesæt
Varmeblæser
Varmeblæser
Varmekanoner
Varmekanoner
2 for at vise...

Viser 24

af 58 produkter
Tiger King Dieselvarmer TKH-190, 22kW, infrarød varmelegeme

Tiger King Dieselvarmer TKH-190, 22kW, infrarød varmelegeme

22,3 kW Varmeeffekt

16 590 kr
På lager
Side 1 af 3
123

At tænke på ved køb

Det er vigtigt at tænke i volumen, ikke i kvadratmeter. Det er det, der afgør, om varmeblæseren/varmekanonen vil være i stand til at opvarme rummet eller ej. Husk at varmen stiger opad, derfor er det vigtigt at tælle i kubikmeter. Det vil altid være varmest lige ved varmekilden og du bruger derfor en eller anden form for blæser for at få luften til at cirkulere. Effekten på el-generatoren afhænger af, hvor varmt du vil have det. Frostfri eller normal stuetemperatur? Jo varmere jo højere effekt kræves af varmeblæseren/varmekanonen.
Hvordan er ventilationen? Er der træk eller er det et utæt rum, er det vigtigt at have dette for øje. Det er også vigtigt at tænke over, hvad der sker i rummet, hvis der er mange mennesker der, genererer det meget varme, men hvis der på den anden side ofte åbnes døre og porte, går varmen tabt.

VarmeblæserEn elektrisk varmeblæser opvarmer et ønsket rum hurtigt og jævnt. Der findes mange forskellige størrelser, der passer til forskellige størrelser af rum. De er billige at købe i forhold til en varmekanon, men er i stedet dyrere i drift.

DieselvarmekanonForskellen på dieselvarmekanoner ligger ofte i enten indirekte eller direkte forbrænding. Den indirekte dieselvarmer er udstyret med en skorsten til at fjerne udstødningsgasserne via en valgfri slange. Det er vigtigt at fjerne udstødningsgasserne til et rum, hvor folk ikke opholder sig eller udendørs. Den direkte dieselvarmekanon forbrænder derimod diesel uden at adskille udstødningsgasserne. Det betyder, at den absolut ikke kan bruges i rum, hvor folk opholder sig. Eksempler på anvendelse er til optørring af lagerpladser og gamle bygninger, når folk ikke opholder sig der. Dieselvarmekanoner er ofte dyrere i indkøb, men de er mest effektive til store rum.

GasvarmekanonGasvarmekanonen er velegnet til indendørs brug, fordi gassen forbrænder fuldstændigt, og der frigives ingen farlige stoffer til luften. Denne type kanoner er et alternativ til traditionelle varmeblæsere.