Start / Magasinet / Størrelsesguide

Størrelsesguide

Størrelsesguide

Tips & Råd

Her finder du en målevejledning og størrelsesskema til de større mærker vi har i sortimentet.

Tabell-storlek-dk

At finde den rigtige størrelse er ikke altid det nemmeste

Især når du ikke kan teste pasformen direkte på stedet. Men for at komme så tæt på som muligt, er det vigtigt at måle, hvad man har af kropslængde, brystvidde, taljevidde og inderbenlængde.

Du kan se på illustrationen herunder hvor disse mål er målt og lidt at tænke over når du måler. Med de tagne mål kan du så enten tjekke den overordnede tabel ovenfor eller se i de mere detaljerede tabeller nedenfor under mærkeinformation.

Hvad er en C, C1 og D størrelse?

Hvis der står en størrelse angivet i et C-mål, betyder det, at målene er for en "normal" størrelse, hvor talje og benlængde følger standardmålene, C1 hvor benene er længere og D hvor taljen er bredere og benene kortere. For eksempel C50 som falder ind under størrelse Medium. Der er så str C150 som har samme talje som C50 men med længere benlængde. Og så har vi D 96 som har større talje og kortere benlængde.

Ikke alle modeller af beklædningsgenstande leverest i størrelserne C1 og D, så de mest almindelige er størrelserne C og størrelserne angivet i Small, Medium, Large osv. Hvis tøjet fås i størrelser ud over standard, er disse anført under hver artikel!

Information om varemærkerne

Husqvarnas Classic og Functional serier har en normal pasform, Technical har en tætsiddende pasform og Technical Extreme har en smal pasform. Husk at Husqvarnas selebukser er brede i taljen sammenlignet med taljebukserne men har samme benlængde.

Stihl's Advance X-Flex, X-Light, X-TREEm er slim fit, mens Functional og Basic er regular fit.

Gummistøvler og snørestøvler

Når det kommer til sikkerhedssnørestøvler og sikkerhedsgummistøvler, er det generelt sådan, at snørestøvlerne er standardstørrelser, det vil sige, at hvis du har str. 44 i dine almindelige sko, vil et par støvler i str. 44 passe godt. Men når det kommer til gummistøvlerne, er disse større i størrelsen, så har du str. 44 i almindelige sko, så tag gerne en str. 43. Ligger du på grænsen mellem 43-44 i almindelige sko, så gå evt. til en størrelse 42 i gummistøvlerne.

tabell-storlek-mätning-dk

Produkter brugt i artiklen

Husqvarna
Husqvarna EN 20471 Rydningssavstøjs pakke
2 299 DKK
+Pakkevare
Gå til

Relaterede artikler

Magasin

Passer Automower Nera til min have?