Start / Magasinet / Omgås udendørs til vinter

Omgås udendørs til vinter

Omgås udendørs til vinter

Inspiration

Tips & Råd

Det bliver et år, der går over i historien af forskellige årsager, primært det faktum, at vi alle på en eller anden måde er blevet ramt af pandemien og sammen har ændret vores hverdag for at mindske smittespredningen. Vi tænkte derfor, at vi ville benytte lejligheden til at dele ideer til, hvordan man kan tilbringe tid med sine kære udendørs på en sjov og sikker måde. Men glem ikke - selv udendørs er det vigtigt at tænke på afstanden!

  • Pak madpakke og tag ud i naturen. Brug en termokande til både mad og drikke til at holde varmen eller tag grillen/stormkøkkenet med ud i naturen til madlavning på stedet. Gode råd om varmende drinks at tage ud er: kaffe, gløgg, te eller varm chokolade. Tips til simpel mad uden adgang til grill er: sandwich, wraps, salater, kaffebrød eller brug kartoffelmos til fx varm suppe eller kogte pølser. Har du fordelen af at have adgang til en grill, er der få ting, der er så svære at slå som en friskgrillet pølse ude i naturen.
  • Køb din mad fra en lokal restaurant og tag den med ud i naturen. Samtidig kommer det en branche, der formentlig har det meget hårdt i dag til gode. Størstedelen af restauranterne har i dag omlagt deres drift og tilbyder take-away til gode priser.
  • Inviter en nær ven med på en gåtur. Det er en perfekt måde at socialisere på og det vigtigste er tøj efter vejret, så har I det med garanti hyggeligt sammen. Er du virkelig en frossenpind? Prøv en varm vest fra Genzo , der helt sikkert holder dig varm.
  • Grille S'mores - en amerikansk klassiker! Træk skumfiduser på en træpind eller spyd og hold dem over bålet. Når de begynder at blive brune fjerner du dem fra varmen og lægger et stykke skumfidus sammen med et stykke chokolade mellem to kiks (f.eks. digestive kiks eller Marie kiks). Snart smelter chokoladen, og du har en rigtig godbid at se frem til.

Closeup of Hands Building Smore with Roasted Marshmallow and Chocolate At Campfire Outdoors
  • Byder vinteren på sne? Så vil aktiviteterne udendørs være så mange flere - slædeløb, skøjteløb på en sø (tjek isen omhyggeligt!), byg en snehytte, lav en snelanterne, forgyld haven med en snemand eller hvorfor ikke prøve at stå på langrend.
  • Lav en ildstub. Hæv hyggefaktoren med en stub i naturen, et sjovt projekt og garanteret en humørbooster. Du kan læse mere om, hvordan du laver dem  her.
  • Træn sammen udendørs! Kun kreativiteten sætter en stopper for det; gå en rask tur, løb en runde, tag en yogamåtte med og lav øvelser, mange kommuner tilbyder også udendørs fitnesscentre, der er et besøg værd.
  • Lær mere om naturen - som en hjælp på vejen kan du bruge forskellige apps.
  • Lav et godt stykke arbejde sammen og hjælp med gøremål udendørs. Spørg naboen om hjælp med brændet eller børnene med sneskovlen - det går hurtigere og du får hyggeligt selskab med i købet 😊

Klæd dig varmt på (lag på lag med undertøj inderst eller få hjælp af batteridrevet varmt tøj: varm vest eller varme handsker med opvarming med opvarmning og nyd derefter dejlige dage i kulden!

Produkter brugt i artiklen

Genzo Varmevest Arctic Original 6000 mAh S/M

Fra

1.049 kr
+Fås i flere varianter
Gå til

Relaterede artikler