Start / Magasinet / Tilbehøret, der løfter din ATV

Tilbehøret, der løfter din ATV

Tilbehøret, der løfter din ATV

Skov

Med det rigtige tilbehør bliver din ATV meget mere end blot et transportmiddel. Vi har listet de favoritter, der gør ATV:n til din bedste arbejdskammerat.

Kløv brændet på stedet

Gør transporten af brændet lettere ved at kløve det på stedet. Du kan se alt vores ATV-tilbehør her.

Skovvogn

Uanset om det handler om at hente et stormfældet træ eller større rydningsarbejde, er skovvognen din bedste ven. Let at køre og tilpasset til hårdt terræn kan den komme frem overalt. Derudover er der masser af tilbehør til yderligere at optimere skovvognens anvendelsesområder. Tilføj en kran for at gøre tunge løft lettere, eller køb et lad for at lette transporten af spåner og kviste.

Trævogn med hydraulisk kran

Er du ude i skoven hver dag, vil du gerne have en tømmervogn, der gør alt for at lette dit arbejde. Hvis du skaffer en hydraulisk kran, får du en trofast kollega, der uden problemer flytter træstammerne, hvor du vil have dem, uden at du skal slide dig selv op. Vores kran kan løfte en vægt på op til 300 kilo og har en venderadius på 170 grader. Med sit hydrauliske spil og styring via fjernbetjening er der få hjælpemidler, der kan lette skovarbejdet så meget.

Spil med bremse

Maksimer bugseringseffekten af din ATV med et elektrisk spil. Med en trækkraft på 1.360 kilo har du kraft nok til at kunne flytte en ko, eller måske mere sandsynligt en solid træstamme.

Produkter brugt i artiklen

Relaterede artikler

Magasin

5 råd til, hvordan du saver og kløver dit eget brænde