Start / Tøj & Arbejdstøj / Handsker

Handsker

Beskyt dine hænder med et par handsker af høj kvalitet.

Handsker til skovarbejde
Handsker til skovarbejde
3 for at vise...
15 for at vise...
1 for at vise...

Viser 24

af 293 produkter
Stihl Handsker, seler & bælter - Arbejdshandske ADVANCE Ergo - Stærk arbejdshandske M

Stihl Arbejdshandske ADVANCE Ergo

Fra

179 kr
+Fås i flere varianter
Gå til
Husqvarna Handske Classic
119 kr
På lager
Side 1 af 13
123456789
13

Anlæg/konstruktion/værkstedHer har vi samlet et bredt udvalg af handsker til dig, der arbejder indenfor byggeri, anlægning eller værksted. Uanset om du er en elektriker, der udfører præcisionsarbejde eller en tømrer, der tager fat med hele hånden, så finder du den rigtige model i vores sortiment.

HaveVores sortiment omfatter praktiske handsker med høj præcision, der beskytter dine hænder i både tørre og våde omgivelser, perfekt til havearbejde.

Kulde/vinterDer er ingen genveje, når man fremstiller handsker for at beskytte mod kulde, fugt og vind. Konstruktion og detaljer er vigtige, vi har stor erfaring med handsker til vinterbrug. Vi bruger effektive, patenterede materialer som Windstopper, Gore-Tex og Czone i mange af vores modeller. Du, der arbejder udendørs om vinteren, mærker forskellen.

Svejsning/opvarmningSvejsere har brug for handsker, der beskytter mod varme, flammer og smeltet metal. I kategorien svejse/varme har vi handsker lavet af kraftigt læder og kevlartråd for at beskytte dine hænder og samtidig give dig den mobilitet du har brug for.

Lav risiko / AllroundNogle gange er handsker uden høj beskyttelsesfunktion nok. Selvfølgelig vil du stadig have, at de skal være behagelige og solide. Her finder du modeller, der egner sig til fx montage, maling og parkarbejde.