Start / Magasinet / Vælg den bedste varme vest!

Vælg den bedste varme vest!

Vælg den bedste varme vest!

Tips & Råd

Den lange vinter i nord betyder lange, mørke men frem for alt kolde dage, som for de frosne kan være svære at holde ud. Vinterpåklædning betyder som regel tøj i flere lag, indtil du endelig ikke kan bevæge dig. Ikke længere – sig hej til den varme vest!

Hørt om en elektrisk varmevest?

Med en varme vest behøver du ikke fryse mere! Takket være batteridrift holder varmevesten dig varm i alle årets kolde dage. Vestens tynde design gør den velegnet at have på selv under en jakke eller fleecetrøje. Er din store interesse jagt? En jæger sidder længe, stillesiddende vagter, hvilket selvfølgelig er oplagt til at blive kold. En dag på snescooteren ude i bjergene kan også blive en varmere og mere behagelig oplevelse med den varme vest. Ligeledes for vejarbejderen eller tømreren, der ofte arbejder ude året rundt uanset temperatur.

Hvad skal jeg huske på, når jeg køber en varmevest?

Har du besluttet dig for at købe en varm vest? Nedenfor har vi listet nogle ting, du skal tænke over inden dit køb!

Hvem passer til den varme vest?

Vi har naturligvis varme veste der passer til hele familien! Med en unisex model får du en enkel men behagelig pasform der passer primært for mænd. Opvarmet vest af damemodel betyder en strammere og skræddersyet pasform. Nu er der også varm vest til børnene! Ved hjælp af størrelsestabellen på hver produktside finder du en størrelse, der passer til dig!

Opvarmnings Niveauer

Med en varmevest med flere varme indstillinger får du altid en temperatur, der passer til dig! Ved ekstrem kulde vælger du en høj varme indstillinger, og hvis det er nødvendigt at bruge vesten i længere tid, vælges en lavere varme indstilling. En start indstilling giver dig mulighed for hurtigt at få varmen op og derefter skifte til en komfortindstilling.

Driftstid

Selvfølgelig er driftstid en af de vigtigste parametre at overveje. Ved lange, kolde passager skal der naturligvis samme driftstid til. Genzo Värmeväst Arctic 6000 har en driftstid på op til 18 timer!

Oplader

Til lange dage ude i naturen skal du vælge et ekstra batteri! Med en powerbank eller 12V oplader bliver opladningen fleksibel og når du kan og vil.

Design

En varm vest skal selvfølgelig være en praktisk og funktionel beklædningsgenstand, men udseendet betyder vel noget? En flot vest vil være en dejlig beklædningsgenstand at have på selv uden en sweater, uden en jakke. Udstyret med smarte lommer bliver det et endnu mere anvendeligt overtøj.

Vinder af Bedst i test!

Tidningen Svensk Jakt kåret 2018 Genzo Värmeväst Arctic 6000 som vinder i deres store test af varme veste med vurderingen “Testvinder. Den forede vest føles varm i sig selv, kvaliteten virker god og panelerne leverer både rigtig god varme og testens næstbedste batterilevetid.”

Även 2021 toptestede magasin Jakt & Jägare Genzo Värmeväst Arctic 6000 med ordene "God varmeafledning i vesten, Varme i taljen, God pasform, Vesten går ned over numsen, Batteri, lader og adapter medfølger" og fik dermed 10 ud af 10 mulige point!

Produkter brugt i artiklen

Genzo Varmevest Arctic Original 6000 mAh S/M

Fra

1 049 kr
+Fås i flere varianter
Gå til

Relaterede artikler