Start / Have / Robotplæneklippere & Tilbehør / Robotplæneklipper / Gardena Robotplæneklipper

Gardena Robotplæneklipper

Gardena Robotplæneklippere er prisvenlige og pålidelige robotter til små og mellemstore græsarealer. Her finder du alt fra de enklere modeller som Minimo til de mere avancerede og teknologisk avancerede Lona og Smart.

Gardena Smart System
Gardena Smart System
m2
m2

Viser 24

af 17 produkter
Gardena Sileno Life 800 Bluetooth robotplæneklipper op til 800 m2

Gardena Sileno Life 800 Bluetooth robotplæneklipper op til 800 m2

Gardena 2021 model

10.599 kr
På lager
Gardena Smart Sileno + 2000

Erstattet

Klik for mere information

Gå til

Hvad er Gardena Smart System?

Side 1 af 1
1

Er Gardena Sileno en god robotplæneklipper?

Gardena Sileno er pålidelige robotplæneklippere, der er perfekte til små- til mellemstore græsarealer og samtidig meget nemme at installere. I vores komplette sortiment af Gardena robotplæneklippere finder du de aller enkleste modeller som Minimo til Smart og Lona, som er mere teknologisk avancerede robotter med flere funktioner.

Hvorfor vælge Lona?

Gardena Lona tilpasser sig haven ved at kortlægge den med hjælp fra et AI-system. Når kortlægningen af haven er færdig, kan du i appen angive zoner, hvor klipperen skal eller ikke skal klippe. Dette kan bruges til nyplantede områder, sæsonblomster eller hvor du af en eller anden årsag midlertidigt ikke ønsker at klippe.

Hvad er Smart?

Med Gardena Smart System kan du styre hele haven i din telefon! Alt fra græsslåning til vanding af blomster og grøntsager kan du nemt styre via Gardena-appen - uanset hvor du befinder dig!

Forlæng garantien

Registrer selv din robotplæneklipper inden for 3 måneder efter købsdatoen for at få fordel af en 5 års garanti bevilget af Gardena.