Start / Skov / Motorsav & Skæreudstyr / Motorsav

Motorsav

Motorsav til både professionelle og hobbybrugere. Her finder du motorsave til alle behov af god kvalitet til fordelagtige priser.

Savkæder
Savkæder
Service & sliddele til motorsav
Service & sliddele til motorsav
Stangsav
Stangsav
Sværd til motorsave
Sværd til motorsave
Tilbehør til motorsav
Tilbehør til motorsav

Viser 24

af 188 produkter
Stihl  MS 261 C-M motorsav til skovbrug

Stihl MS 261 C-M motorsav til skovbrug

5 699 kr
På lager
Nyhed!
Stihl GTA 26 Stor Grensavpakning
1.999 kr
+Pakkevare
Gå til

Glem ikke savbeskyttelse!

Side 1 af 8
12345678

At købe den rigtige motorsav til sine behov

Størrelse og styrke afgør, hvad din motorsav er god til, og det er vigtigt at købe en motorsav til netop dine behov. Hvis det drejer sig om at fælde store træer i hårdt træ, kræves en motorsav med høj effekt og en størrelse derefter. Er modellen for lille, bliver spændingerne for store, og saven udsættes for unødvendigt slid. Men med de større størrelser kommer der til gengæld højere krav til fysisk styrke og dygtighed. Hvis du har planlagt at bruge den til mindre opgaver såsom beskæring og afkvistning, bliver en stor sav hurtigt klodset.
Vi yder to års garanti på alle motorsave. Med en motorsav fra MKnorth har du en trofast kollega i flere år fremover. Som med så meget andet handler valget om at tage udgangspunkt i dig selv og dine behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken model der er den bedste for dig - er du velkommen til at kontakte vores support på e-mail eller chat.