Start / Skov / Motorsav & Skæreudstyr / Motorsav/kædesav

Motorsav/kædesav

Motorsav til både professionelle og hobbybrugere. Her finder du motorsave til alle behov af god kvalitet til fordelagtige priser.

Savkæder
Savkæder
Service & sliddele til motorsav
Service & sliddele til motorsav
Stangsave
Stangsave
Sværd til motorsave
Sværd til motorsave
Tilbehør til motorsav
Tilbehør til motorsav
cm³
cm³

Viser 24

af 197 produkter
Stihl
Bæredygtigt valg
Stihl GTA 26 komplet Batterihåndsav Inkl. Batteri & lader

Stihl GTA 26 komplet Batterihåndsav Inkl. Batteri & lader

969 DKK
På lager
Husqvarna
Husqvarna 550 XP Mark II Motorsav 13"

Fra

5 299 DKK
+Fås i flere varianter
Gå til

Glem ikke savbeskyttelse!

Side 1 af 9
123456789

At købe den rigtige motorsav til sine behov

Størrelse og styrke afgør, hvad din motorsav er god til, og det er vigtigt at købe en motorsav til netop dine behov. Hvis det drejer sig om at fælde store træer i hårdt træ, kræves en motorsav med høj effekt og en størrelse derefter. Er modellen for lille, bliver spændingerne for store, og saven udsættes for unødvendigt slid. Men med de større størrelser kommer der til gengæld højere krav til fysisk styrke og dygtighed. Hvis du har planlagt at bruge den til mindre opgaver såsom beskæring og afkvistning, bliver en stor sav hurtigt klodset.
Vi yder to års garanti på alle motorsave. Med en motorsav fra MKnorth har du en trofast kollega i flere år fremover. Som med så meget andet handler valget om at tage udgangspunkt i dig selv og dine behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken model der er den bedste for dig - er du velkommen til at kontakte vores support på e-mail eller chat.