Start / Skov / Rydningssav & Trimmer / Græstrimmer & græsrydning

Græstrimmer & græsrydning

Græstrimmer og græsrydningssav til græskanter og buskads.

3 for at vise...

Viser 24

af 79 produkter
Stihl
Bæredygtigt valg
Stihl FSA 45 Batteritrimmere Inkl. Batteri & lader

Stihl FSA 45 Batteritrimmere Inkl. Batteri & lader

Inkl. Batteri & lader

869 DKK
På lager
Stihl
Bæredygtigt valg
Stihl Havepakke batteri Inkl. Batteri & lader
2 949 DKK
+Pakkevare
Gå til

Gå ikke glip af

Bredt udvalg af trimmertråd

Til trimmertråd
Side 1 af 4
1234

Græsser og ukrudt vokser hurtigt højt i havens trange rum. For at få en pæn græsplæne er det derfor vigtigt at få klippet plænens kanter ordentligt. Nogle plæneklippere håndterer de smalle områder omkring buske, træer og blomsterbede bedre end andre – men for de bedste resultater kræves der ofte ekstra græstrimmere eller græsrydningssave.

GræstrimmerEn trimmer er god både til at slå græsset langs facaden og friske kanterne langs blomsterbedet op. Trimmere findes i mange forskellige varianter; batteridrevet, benzindrevet og elektrisk drevet med nettilslutning. Derudover findes der også hjulvarianter, som er en perfekt kombination mellem plæneklipper og trimmer. Hvilken type trimmer du vælger afhænger helt af hvor stor grunden er og hvor meget græs du vil fjerne.

GræsrydningssavenGræsrydderen er et kraftfuldt værktøj, der med fordel kan bruges, når der skal fjernes større græsarealer eller kraftigt ukrudt. Den kan udstyres med en række skæreværktøjer såsom trimmertråd, plastknive, græsklinge og græskniv. Græsrydningssaven fungerer efter samme princip som en trimmer, men bæres med sele og er normalt benzindrevet.