Start / Skov / Rydningssav & Trimmer / Trimmerhoved

Trimmerhoved

Trimmerhoved - til at rydde græs med tråd eller kniv.

Viser 24

af 56 produkter
Husqvarna
Husqvarna T45X M12 L Trimmerhoved

Husqvarna T45X M12 L Trimmerhoved

330 kr
På lager
Side 1 af 3
123

Forskellige typer trimmerhovederDer findes forskellige typer trimmerhoveder afhængigt af størrelsen på din maskine og det arbejde, du skal udføre. Start fra motorstørrelsen på din maskine og centerhullet på akslen for at finde den rigtige. Har du en mindre trimmer med buet aksel, skal du have et trimmerhoved med højregevind og ellers et venstregevind. Glem ikke også at installere en korrekt beskyttelse for at undgå skader under arbejdet.
Der findes standard trimmerhoveder, som du pakker med trimmertråd på rulle, men også dem, hvor du kan montere plastknive eller stikke trådene ind. Endnu en gang tager du udgangspunkt i, hvad der passer til din maskine og er du usikker, er du hjertelig velkommen til at spørge vores dygtige kundeservice.

Husqvarna Tap N 'Go & Stihl AutoCutMed Husqvarnas Tap n 'go teknologi og Stihls AutoCut trimmerhoved er det nemmere at føde trimmertråden frem. Du støder ganske enkelt midten af trimmerhovedet mod jorden med et let tryk på gaspedalen, og trimmertråden fødes automatisk, jævnt og nemt!