Start / Magasinet / 2 varme æbledrikke i efterårskulden

2 varme æbledrikke i efterårskulden

2 varme æbledrikke i efterårskulden

Inspiration

Friskpresset æblejuice hører efteråret til. Hvis du har dine egne æbletræer, kan du køre æbler i en juicer eller køre dem til et mosteri og få æblejuice tilbage. Men blev der ikke høst i år, er det selvfølgelig lige så nemt at købe i butikken. Æblejuice bliver ekstra godt varm, ikke mindst hvis du har brugt hele dagen udenfor. Det bliver nemmest, hvis du varmer juicen derhjemme og tager den med ud i skoven i en termokande.

Skovæble med pæretwist

(4 portioner)

Du skal bruge:

2,5 dl friskpresset opvarmet æblejuice

8 cl pærecognac

Pynt: Kanelstænger

Gør dette:

Varm æblejuicen op og hæld den i en kande. Tilsæt pærecognac og rør rundt. Hæld i krus og pynt med en kanelstang.

Æblemost deluxe

(4 portioner)

Du skal bruge:

4 dl friskpresset opvarmet æblejuice

Saft fra ½ citron

1 kanelstang

2 spsk groftrevet frisk ingefær

Kanel

Pynt: Æbleskiver og kanel

Gør dette:

Riv ingefæren groft. Varm æblejuicen op og tilsæt ingefær og kanelstang. Lad trække i 10 minutter. Si juicen og hæld den i en kande. Del citronen i to og pres saften ud af den ene halvdel. Rør rundt. Skær nogle æbleskiver. Hæld drinken op i fine glas og pynt med æbleskiver og lidt stødt kanel.

Serveringstip

Pynt drinksene med æbleskiver, kanel eller kanelstang, så bliver de rigtig festlige. Eller hold det simpelt og tag dem med ud i naturen i en termokande. Vi har fine termokrus og almindelige krus til både Stihl og Husqvarna fans.

Til jer, der har jeres egne æbletræer eller overvejer at anskaffe, her har vi flere artikler om æbletræer hvor du kan læse om hvordan man beskærer frugttræer eller hvordan man poder æbletræer. 

Produkter brugt i artiklen

Husqvarna Thermosmugg
85 kr
På lager
Stihl Krus

Udgået

Gå til

Relaterede artikler